17.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
17k
Oldukca gelisti zaten şu an 4060 Ti ile denk denebilecek seviyede kart. Tam potansiyelinde degil ama hala.

Evet şu son driverlarla çok daha düzeldi.

1080p için bile alınmaz, yetmiyor. Ağır yeni çıkan oyunlar VRAM istiyorlar, örneğini verdim zaten Forza birkaç yıl önce çıkmasına rağmen 10GB istiyor.

Ne alakası var şu an?

Hocam Forza nasıl 10 GB kullanıyor ben 3060 12gb ile 6 ustunu gormuyordum en ust grafiklerde?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8 GB yeterli dostum anlarsın ya. Oyun 1080P'de bile 7 8 GB VRAM kullanıyor nereye yetiyor la.

Hocam Stalker'ın optimizasyonu berbat bu oyunu ornek gostermek cok mantıksız zaten 20 FPS aldığın oyunda VRAM'ın 30 GB olsa ne olacak :D

Hocam Forza nasıl 10 GB kullanıyor ben 3060 12 GB ile 6 ustunu gormuyordum en ust grafiklerde?

Hocam Stalker'ın optimizasyonu berbat bu oyunu ornek gostermek cok mantıksız zaten 20 FPS aldığın oyunda VRAM'ın 30 GB olsa ne olacak :D

DLSS kullanıyorsundur.

Evet kullanıyorum neden kullanmayayım ki? Hadi MFG abartıldı artık saf guc onemli falan da DLSS kullanmamak için hiçbir sebep yok. Ben ayırt edemiyorum bile çok dikkat etmezsem DLSS'in acık ve kapalı oldugu goruntuler arasındaki farkı :D

Ben kullanma demedim ki, bende 6 GB kullanıyor dedin bende cevabını verdim. Saf güçte 10GB kullanıyor.

Burada herkes 8GB yeter mi, neden yeter, neden yetmez onu tartışmış. Biz 2GB GTX960'la mutluyuz :D Şaka bir yana RX7700XT iyidir ya. Eğer biraz daha beklenirse RX9000 serisi bir kartta tercih edilebilir. 8GB RTX3070 ben tavsiye etmiyorum. Ciddi düşününce artık 8GB'ın 50 yani baz sürümler haricinde kalkması gerektiğini düşünüyorum.

Hocam Forza nasıl 10 GB kullanıyor ben 3060 12gb ile 6 ustunu gormuyordum en ust grafiklerde?

Olayın Vram ile alakalı olduğu videoda çok belli. Optimize sorunu var da sadece 4060'a mı var 6750 XT takır takır oynatırken 4060 5 Fps zor alıyor. Bunun optimize ile alakası yok Rx 570 ile o oyunu açsan yine 5 Fps almazsın. Vram yetmediğinden kart çöküyor direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı