17.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
17k
Şey algısı var bizde, ben bir ürün aldım problem yaşamadım. O zaman bu ürün çok iyi 👍.

Evet haklısın.

1080p her zaman ozellikle FPS oyunculari icin standart kalacak bence.

Bilmiyorum ama artık Arc B580 RTX 4060 Ti falan 2K da test yapılıyor ve 60 FPS üstü FPS veriyorlar yani olabilir ama kesin değil. 5090 8K test falan yapılıyor.

Ben RX 6600 XT almistim butceyi cok zorlamamak icin, keske 10 veya 12 GB VRAM'li bir kart alsaydim diye dusunuyorum.

Sizin onerilerde pek iyi sayilmaz.

4060 almaktansa 3070 Ti almayı tercih ederim.

Evet haklısın.

Bilmiyorum ama artık Arc B580 RTX 4060 Ti falan 2K da test yapılıyor ve 60 FPS üstü FPS veriyorlar yani olabilir ama kesin değil. 5090 8K test falan yapılıyor.

Saf guc olarak yetmiyor. B580 ileride tamamen yazilimsal olarak duzelince yetebilir ama 4060ti saf guc olarak yetmez. DLSS gibi teknolojilerle belirli oyunlar oynanabilir ancak. 5090'a lafım yok yeter zaten 8k ya 😅.

Saf guc olarak yetmiyor. B580 ileride tamamen yazilimsal olarak duzelince yetebilir ama 4060 Ti saf guc olarak yetmez. DLSS gibi teknolojilerle belirli oyunlar oynanabilir ancak. 5090'a lafım yok yeter zaten 8K ya 😅.

Evet Intel'in bu konuda çok gelişmesi lazım driver yüzünden işlemci gidiyor oyunda.

Dalga geçtiğinin farkında değilsin değil mi 😀

Bugün hiçbirşeyin farkında değilim.

Yeni konular

Geri
Yukarı