Evet kullanıyorum neden kullanmayayım ki? Hadi MFG abartıldı artık saf guc onemli falan da DLSS kullanmamak için hiçbir sebep yok. ben ayırt edemiyorum bile çok dikkat etmezsem DLSS'in acık ve kapalı oldugu goruntuler arasındaki farkı
Evet kullanıyorum neden kullanmayayım ki? Hadi MFG abartıldı artık saf guc onemli falan da DLSS kullanmamak için hiçbir sebep yok. Ben ayırt edemiyorum bile çok dikkat etmezsem DLSS'in acık ve kapalı oldugu goruntuler arasındaki farkı
Burada herkes 8GB yeter mi, neden yeter, neden yetmez onu tartışmış. Biz 2GB GTX960'la mutluyuz Şaka bir yana RX7700XT iyidir ya. Eğer biraz daha beklenirse RX9000 serisi bir kartta tercih edilebilir. 8GB RTX3070 ben tavsiye etmiyorum. Ciddi düşününce artık 8GB'ın 50 yani baz sürümler haricinde kalkması gerektiğini düşünüyorum.
Olayın Vram ile alakalı olduğu videoda çok belli. Optimize sorunu var da sadece 4060'a mı var 6750 XT takır takır oynatırken 4060 5 Fps zor alıyor. Bunun optimize ile alakası yok Rx 570 ile o oyunu açsan yine 5 Fps almazsın. Vram yetmediğinden kart çöküyor direkt.