Bu bütçede sıfır sistem yerine kaliteli ve temiz 2. el sistem alınabilir. Bence tercihiniz 2. elden yana olsun. Technopat'ta da ikinci el ilanlarına göz atabilirsiniz: (Satıcıları tanımıyorum. Kefil değilim.)İyi sosyaller, 17.000 TL bütçem var. Kampanyalı hazır sistemlerden bana önerebilir misiniz?
Oynadığım oyunlar:
Bu tarz oyunlar için ideal bir sistem önerisi yapabilir misiniz?
- Valorant
- Counter-Strike 2
- Sea of Thieves.
- GTA 5
- Minecraft
ya oynayacağım oyunlar öyle çok büyük oyunlar olmadığı için yani çok yüksek sistem almayı düşünmüyorum.Bu bütçede sıfır sistem yerine kaliteli ve temiz 2. el sistem alınabilir. Bence tercihiniz 2. elden yana olsun. Technopat'ta da ikinci el ilanlarına göz atabilirsiniz: (Satıcıları tanımıyorum. Kefil değilim.)
İkinci El Alım Satım İlanları
Telefon, bilgisayar, parça, oyun gibi akla gelebilecek her tür alım ve satım ilanlarınız için ikinci el bölümünü kullanabilirsiniz.www.technopat.net
Güç kaynağı soru işareti olsa da bakılabilir:
Satılık: 11400F 6600 XT Sistem
İyi forumlar. Hazır sistemimi GameGaraj sitesinden almıştım yaklaşık 1.5-2 yıl önce. Üniversiteye gideceğim için satmaktayım. Birkaç parça değişiklik yaptım sistemde onları aşağıya yazacağım. Oyun oynamak için kullandım. İşlemci yükte 60 dereceyi geçmiyor. Ekran kartı da maksimum 70 derece...www.technopat.net
Fena değil:
Satılık: Intel i3-13100F - Intel Arc A750 + ASUS VP249
İşten ve evden vakit ayıramadığım için pek kullanmaya vaktim olmadı. Tüm parçaların kutuları halihazırda duruyor. Parçaların hiçbir yerinde ezilme, çatlama, çizilme yoktur. Sistem: Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB önbellek 4 çekirdek 1700 10nm işlemci. Intel Arc A750 PCI Express 4.0 8 GB GDDR6...www.technopat.net
Ekran kartı soru işareti:
Satılık: Ryzen 9 3900X sistem
Merhaba. Garantisi bitmiş ama temiz olan bilgisayarımı satmak istiyorum. Peki bilgisayarım neden temiz? Çünkü 7/24 çalışan bilgisayarımı düzenli olarak her 6 ayda bir ince detaya kadar ücret karşılığında temizliğini yaptırır termal macununu sürdürürüm. AM5 sisteme geçeceğimden dolayı...www.technopat.net
Elinizin altınızda sağlam bir sistem olsun. İstediğiniz oyunu oynayın. Fark etmez. Trendyol'dan vs. çok kötü sistemler almak yerine 2. el daha mantıklı. Yeter ki temiz olsun. Test sonuçları beklentiyi karşılasın.ya oynayacağım oyunlar öyle çok büyük oyunlar olmadığı için yani çok yüksek sistem almayı düşünmüyorum.
Bu yüzden sıfır almak istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.