17.000 TL'ye hazır sistem önerisi

chadbey

Femtopat
İyi sosyaller, 17.000 TL bütçem var. Kampanyalı hazır sistemlerden bana önerebilir misiniz?
Oynadığım oyunlar:
  • Valorant
  • Counter-Strike 2
  • Sea of Thieves.
  • GTA 5
  • Minecraft
Bu tarz oyunlar için ideal bir sistem önerisi yapabilir misiniz?

İyi sosyaller, 17.000 TL bütçem var. Kampanyalı hazır sistemlerden bana önerebilir misiniz?
Oynadığım oyunlar:
  • Valorant
  • Counter-Strike 2
  • Sea of Thieves.
  • GTA 5
  • Minecraft
Bu tarz oyunlar için ideal bir sistem önerisi yapabilir misiniz?
Bu bütçede sıfır sistem yerine kaliteli ve temiz 2. el sistem alınabilir. Bence tercihiniz 2. elden yana olsun. Technopat'ta da ikinci el ilanlarına göz atabilirsiniz: (Satıcıları tanımıyorum. Kefil değilim.)

Güç kaynağı soru işareti olsa da bakılabilir:

Fena değil:

Ekran kartı soru işareti:

Son düzenleme:
Bu bütçede sıfır sistem yerine kaliteli ve temiz 2. el sistem alınabilir. Bence tercihiniz 2. elden yana olsun. Technopat'ta da ikinci el ilanlarına göz atabilirsiniz: (Satıcıları tanımıyorum. Kefil değilim.)

Güç kaynağı soru işareti olsa da bakılabilir:

Fena değil:

Ekran kartı soru işareti:

ya oynayacağım oyunlar öyle çok büyük oyunlar olmadığı için yani çok yüksek sistem almayı düşünmüyorum.
Bu yüzden sıfır almak istiyorum

ya oynayacağım oyunlar öyle çok büyük oyunlar olmadığı için yani çok yüksek sistem almayı düşünmüyorum.
Bu yüzden sıfır almak istiyorum
Elinizin altınızda sağlam bir sistem olsun. İstediğiniz oyunu oynayın. Fark etmez. Trendyol'dan vs. çok kötü sistemler almak yerine 2. el daha mantıklı. Yeter ki temiz olsun. Test sonuçları beklentiyi karşılasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı