Ben sipariş verdim fiyat bandında sunduğu şeyler çok iyi hemde saatte de veriyorlar.
İnceleme yapmayı planlıyorum benim aldığım 8GB RAM olan versiyonu.
Bu işlemci için 12GB Ram gereksiz geldi bana 512 Gb hafıza ve 12 Gb ram için fazldan 3 bin veresim gelmedi.
Tercih etme sebebim şunlar;
1- TSMC üretimi SD işlemci bulunması (Samsung dökümü ve MTK işlemciler evlerden ırak)
2- Kamera fiyat bandında çok iyi
3- Batarya performansı
4- Paneli (gerçekten kaliteli renkleri doğru verebiliyor şöyle açıklayım dcı p3 falan verdiği iddaa edilen telefonları incelediğimde beyaz, mavi gibi açık renklerin çok kötü olduğunu görüyorum renk doğrulu falan bişey yok bu cihazı elime aldığımda panelin gerçekten iyi ve tutarlı renkler verdiğini gördüm mağzada sonra uzunca süre markaja aldım cihazı en son kafama yatan bu oldu aldım.)
Son olarak ağır oyunlar oynamıyorum ama işlemciye önem vermem kararlı çalışması önemli olan bu şimdi bundan güçlü işlemciler de bulursunuz bu fiyatta ama 1-2 sene sonra üretim kalitesinden dolayı performasn kayıpları olurken TSMC dökümü işlemciler çok uzun süre kararlı şekilde çalışıyorlar gözlemdiğim bu benim açımdan da önemli olan bu.