17.000 TL'ye iPad 10.nesil alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar yarın tablet alacağım 10.nesilde karar kılmış gibiyim. Mini 6 ya da baktım fakat çok küçük geldi. Mini 6'nın işlemcisi daha güçlü fakat çok fazla fark olmadığını duydum A15 ile A14'ün. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
iPad Air oneririm.

Fiyat farkı çok hocam ya.

Mini 6 küçük geldiyse alınır. Hayırlı olsun.

Hocam sizce A14 bionic ile A15 arasında çok performans farkı var mıdır? Ayrıca lamine cam olayı da ben önceden beyaz renk 7. nesil ve Mini 5 kullanmıştım. Gözüme çarpmıştı fakat çok rahatsız etmemişti diye hatırlıyorum. Bu arada sizce 9. nesil ile 10. nesil arasındaki farka değer mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Az daha koyup çok daha iyi olan Tab S9 alınmalı. iPad 10. nesil giriş seviye bir ürün, kim ne derse desin. Ekranı bunu belli eden en büyük etken.

Hocam Android tabletleri pek önermiyorlar bende önceden iPad kullandığımdan daha iyi geliyor. Ayrıca çok profesyonel işler yapmayacağım ekran çok önemli değil benim için oyun dizi dilm ders için kullanacağım. Kaleme şu anda gerek yok en az 1-2 sene sonra lazım olabilir o da belki.

Hocam sizce A14 bionic ile A15 arasında çok performans farkı var mıdır? Ayrıca lamine cam olayı da ben önceden beyaz renk 7. nesil ve Mini 5 kullanmıştım. Gözüme çarpmıştı fakat çok rahatsız etmemişti diye hatırlıyorum. Bu arada sizce 9. nesil ile 10. nesil arasındaki farka değer mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Mini 6'da ekran sorunu var. Jelly scroll denen illet. Gerek yok yani. Performans farkı olabilir fakat sizi rahatsız etmez. iPad 9'a düşmenizi önermem.

Mini 6'da ekran sorunu var. Jelly scroll denen illet. Gerek yok yani. Performans farkı olabilir fakat sizi rahatsız etmez. iPad 9'a düşmenizi önermem.

Ben de kendime önermem iPad 9'u bütçe varken yenisini almak iyidir. Performans farkı bence profesyonel iş yapmayacağımdan dolayı fark etmem. Ayrıca kalem de şu an işime yaramaz en az 1-2 sene sonra işime yarar. Sizce 1.nesil Apple Pencil ile 2.nesil Apple Pencil arasında kablosuz şarj ve çift dokunma olayından başka bir fark var mıdır? Uçlarının aynı olduğunu duymuştum.

Fiyat farkı çok hocam ya.

Hocam sizce A14 bionic ile A15 arasında çok performans farkı var mıdır? Ayrıca lamine cam olayı da ben önceden beyaz renk 7. nesil ve mini 5 kullanmıştım. Gözüme çarpmıştı fakat çok rahatsız etmemişti diye hatırlıyorum. Bu arada sizce 9. nesil ile 10. nesil arasındaki farka değer mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Değer. Home tuşu sıkıntı eski IPad'lerde kullanışsız. 10 alın arayüz daha kullanışlı. Tecrübeyle sabit. Al sat yaptım bir ara 3-4 ay kullandım (mini 5 ve mini 6).

Ben de kendime önermem iPad 9'u bütçe varken yenisini almak iyidir. Performans farkı bence profesyonel iş yapmayacağımdan dolayı fark etmem. Ayrıca kalem de şu an işime yaramaz en az 1-2 sene sonra işime yarar. Sizce 1.nesil Apple Pencil ile 2.nesil Apple Pencil arasında kablosuz şarj ve çift dokunma olayından başka bir fark var mıdır? Uçlarının aynı olduğunu duymuştum.

Kalemin şarj olayı biraz dert fakat biraz boyu da küçük. Onun haricinde fark yok. 1. nesil kullanacaksınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı