17.000 TL'ye iPad 10.nesil alınır mı?

Değer. Home tuşu sıkıntı eski IPad'lerde kullanışsız. 10 alın arayüz daha kullanışlı. Tecrübeyle sabit. Al sat yaptım bir ara 3-4 ay kullandım (mini 5 ve mini 6).

Anladım hocam sağ olun, bilginiz için teşekkürler.

Görür. iPad 8 ve 1. nesil kalemden bildirildi. 😄

Tamamdır hocam son bir sorum daha var :) Sizce hangi rengi daha güzel? (pembe hariç) renklerde şey olayı oluyor mu diyelim bir kenarında hafif çizik oldu çizilen yer farklı renk mi oluyor yoksa o rengin farklı bir tonu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam son bir sorum daha var :) Sizce hangi rengi daha güzel? (pembe hariç) renklerde şey olayı oluyor mu diyelim bir kenarında hafif çizik oldu çizilen yer farklı renk mi oluyor yoksa o rengin farklı bir tonu mu?

Vallahi şahsen mavi ya da gümüş tercih ederdim. Muhtemelen mavi alırdım. Bendeki ikinci el beyaz iPad 8 ama bundan beri dışı da değişti. Çizilen yer iç tarafı göstereceğinden rengi farklı olur. Gri gibi. Ama kılıfla kullanın zaten, kılıfsız kullanmayın.

Vallahi şahsen mavi ya da gümüş tercih ederdim. Muhtemelen mavi alırdım. Bendeki ikinci el beyaz iPad 8 ama bundan beri dışı da değişti. Çizilen yer iç tarafı göstereceğinden rengi farklı olur. Gri gibi. Ama kılıfla kullanın zaten, kılıfsız kullanmayın.

İnşallah fiyat farkı yoktur renklerde. Bir de 64 GB yeter diye düşünüyorum telefon 256 GB bütün fotoğrafları orada depolarım yeter bence siz ne düşünüyorsunuz?

Fiyat farkı çok hocam ya.

Hocam sizce A14 bionic ile A15 arasında çok performans farkı var mıdır? Ayrıca lamine cam olayı da ben önceden beyaz renk 7. nesil ve Mini 5 kullanmıştım. Gözüme çarpmıştı fakat çok rahatsız etmemişti diye hatırlıyorum. Bu arada sizce 9. nesil ile 10. nesil arasındaki farka değer mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Hocam Android tabletleri pek önermiyorlar bende önceden iPad kullandığımdan daha iyi geliyor. Ayrıca çok profesyonel işler yapmayacağım ekran çok önemli değil benim için oyun dizi dilm ders için kullanacağım. Kaleme şu anda gerek yok en az 1-2 sene sonra lazım olabilir o da belki.
Fiyat farkini ver bence. Ileride pisman olursun.

Fiyat farkini ver bence. Ileride pişman olursun.

Hocam bugün almaya gideceğim fakat Air 5'e bütçe olsa zaten verirdim fakat olmadığından veremiyorum mini 6 almayıo düşünüyordum hem jöle ekran var hem de çok küçük o endenle iPad 10 alacağım gümüşmü alsam mavimi karar veremedim. Hocam bu arada iPad 10 da ekranı kabloylsa yansıtma var mı mini 6 da vardı sanırım.

Hocam bugün almaya gideceğim fakat Air 5'e bütçe olsa zaten verirdim fakat olmadığından veremiyorum mini 6 almayıo düşünüyordum hem jöle ekran var hem de çok küçük o endenle iPad 10 alacağım gümüşmü alsam mavimi karar veremedim. Hocam bu arada iPad 10 da ekranı kabloylsa yansıtma var mı mini 6 da vardı sanırım.
Ekran yansitma var mi yok mu bilmiyorum alirken sorarsin. Hayirli olsun simdiden.

Hocam aldım cihaz şu anlık bayağı güzel bence tam kullanamadım kılıf almam lazım kılıf yokken kullanasım gelmiyor :) sağ olun bu arada.
Rica etsem diablo immortal kurup 1 saat kadar oynar misin benim 9.nesil de crash verip duruodu iade icin gonderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı