Senelerdir IOS'unda Android'in de hep tepe modellerini kullandım merak etmeyin
5 sene kullandığım IPhone'dan geçen sene iOS istememe rağmen bu para bu telefona verilir mi diyerek Samsung'a geçtim çünkü paramın değeri var. Fanboyluktan kör olmuşsunuz haberiniz yok tabii göz muayenesi de alınamıyor bu aralar siz de haklısınız. 6 sene önce çıkan yüzlerce Android bulurum size hala kullanılan, dümdüz ezberlediğiniz kalıplarla gelip saçmalamayın burada. Güncelleme desteği bitmiş sıfır olarak artık satılmayan telefonu önerip her anlamda sekize katlayacak güncel telefonları gömüyorsunuz farkında mısınız? Daha dün üretilmiş sıfır telefon dururken feleğin çemberinden geçmiş, yenilenmiş telefona 20 bin ver diyorsunuz, sonra insanları yanlış yönlendiren ben oluyorum. Konuyu açan kardeşim sen de oku bu mesajı. Özel değilse anlatsana bana gün içinde ne yapıyorsun, 15 yaşındaki bir kişi ne yapar telefonda, XS'i foruma soracak kadar paran yok ama illa iPhone diyecek kadar zenginsin. Neyse alın XS'i, 2 yıl sonra bu telefon yamuldu diye konu açarken aynı fiyata aldığım "çöp" androidimden kahkaha emojisi atıyor olacağım.