17.000 TL'ye iPhone XS Max mantıklı mı?

Dostum sakin ya. Buraya iOS mu Android mi kavgasına gelmedik XS Max yenilenmiş alınır mı diye geldik doğru değil mi?
Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum. Herkesin beklentileri farklıdır. Ben X telefonun A özelliğini severim seçerim siz Y telefonun B özelliğini seversiniz saygı duyarım ama bu kadar uzak bir öneri gelirse ve yanlış yönlendirmekle suçlanırsam tepki gösteririm. Son karar herkesin kendine aittir bu arada, herhangi biri bir ürünü alırken parasını da ben vermiyorum. Alıp mutlu olursanız ne ala, burada hepimizin amacı sadece daha iyi olanı seçmek. Bu işlerle çok arası olmayan kişilere daha doğru olanı seçtirmek.

Dostum sakin ya. Buraya iOS mu Android mi kavgasına gelmedik XS Max yenilenmiş alınır mı diye geldik doğru değil mi?
"D-Dostum" biz de alınmaz diyoruz, mantıksız diyoruz değil mi? Size göre mantıksız bana göre mantıklı diyorsan gidersin alırsın sonuçta para senin cebinden çıkıyor. Burda hiç kimse sırf arkasında elma olsun da ne olursa olsun diyip bir telefona hak ettiğinden çok daha yüksek fiyat vermeyi uygun görmüyor.

Güncelleme almıyor kullanamazsın verimli.

Bu fiyat bandında yenilenmiş veya 2.el alınmaz XS Max. IPhone'un bu bütçedeki herhangi bir telefonu sana performans vaat etmez.
S21 FE veya GT2 Pro'ya çıkartmaya çalış bütçeyi 2.el için. Olmazsa GT2 al geç.

17 bin verip kullanılmış telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama S21 FE alınmalı.

Reis yükselmişsin bayağı sen bende 11 bin e 2. el XS Max alıym diyorum sosyal medya çok çok az da oyun dls oynuyorum.

Reis yükselmişsin bayağı sen bende 11 bin e 2. el XS Max alıym diyorum sosyal medya çok çok az da oyun dls oynuyorum.
Bir şeye yükseldiğim yok aslında. Gayet de sakindim o mesajı yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…