17.000 TL'ye iPhone XS Max mantıklı mı?

Dostum sakin ya. Buraya iOS mu Android mi kavgasına gelmedik XS Max yenilenmiş alınır mı diye geldik doğru değil mi?
Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum. Herkesin beklentileri farklıdır. Ben X telefonun A özelliğini severim seçerim siz Y telefonun B özelliğini seversiniz saygı duyarım ama bu kadar uzak bir öneri gelirse ve yanlış yönlendirmekle suçlanırsam tepki gösteririm. Son karar herkesin kendine aittir bu arada, herhangi biri bir ürünü alırken parasını da ben vermiyorum. Alıp mutlu olursanız ne ala, burada hepimizin amacı sadece daha iyi olanı seçmek. Bu işlerle çok arası olmayan kişilere daha doğru olanı seçtirmek.

Dostum sakin ya. Buraya iOS mu Android mi kavgasına gelmedik XS Max yenilenmiş alınır mı diye geldik doğru değil mi?
"D-Dostum" biz de alınmaz diyoruz, mantıksız diyoruz değil mi? Size göre mantıksız bana göre mantıklı diyorsan gidersin alırsın sonuçta para senin cebinden çıkıyor. Burda hiç kimse sırf arkasında elma olsun da ne olursa olsun diyip bir telefona hak ettiğinden çok daha yüksek fiyat vermeyi uygun görmüyor.

Dostum benim için ekran çok önemli OLED erkan olması bir de ekran büyüklüğü her oyunun Max 60 FPS almasi ve iOS olması lazım yani şimdi 11 alman daha iyi diyeceksiniz ama dediğim gibi bana son 3 4 senelik lazım surumden yana hiçbir sıkıntım yok gidip de LCD ekrana o kadar para vermem ve 11 le arasinda hiçbir şey yok.

Dostum IOS'dan başka bir cihaz istemiyorum.

Kanka 2. el çok güvenmiyorum malum devir eskisi gibi değil ondan 1 2 daha fazla verim yenilenmiş alayim.

Dostum dediğim gibi Android telefon bana göre değil.

LCD ekran için o para vermem XS Max hiç fark yok kamera geniş açı olmasın sürümden bir şey olmaz Max 3 4 sene kullanacağım.

Güncelleme almıyor kullanamazsın verimli.

Bu fiyat bandında yenilenmiş veya 2.el alınmaz XS Max. IPhone'un bu bütçedeki herhangi bir telefonu sana performans vaat etmez.
S21 FE veya GT2 Pro'ya çıkartmaya çalış bütçeyi 2.el için. Olmazsa GT2 al geç.

Merhaba, ben 15 yaşındayim ve iPhone XS Max alacağım. Bana neden yaşını söylediniz derseniz iPhone XS Max şimdilik alacağım bir telefon yani ileride kullanmam, bana 4 yıl gitsin yeter. Yani ne alayım? Bütçem 17.000 TL'ye kadar.

Bu arada piyasada iPhone XS Max sıfır yok ondan dolayı yenilenmiş alacağım.

17 bin verip kullanılmış telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama S21 FE alınmalı.

Senelerdir IOS'unda Android'in de hep tepe modellerini kullandım merak etmeyin :D 5 sene kullandığım IPhone'dan geçen sene iOS istememe rağmen bu para bu telefona verilir mi diyerek Samsung'a geçtim çünkü paramın değeri var. Fanboyluktan kör olmuşsunuz haberiniz yok tabii göz muayenesi de alınamıyor bu aralar siz de haklısınız. 6 sene önce çıkan yüzlerce Android bulurum size hala kullanılan, dümdüz ezberlediğiniz kalıplarla gelip saçmalamayın burada. Güncelleme desteği bitmiş sıfır olarak artık satılmayan telefonu önerip her anlamda sekize katlayacak güncel telefonları gömüyorsunuz farkında mısınız? Daha dün üretilmiş sıfır telefon dururken feleğin çemberinden geçmiş, yenilenmiş telefona 20 bin ver diyorsunuz, sonra insanları yanlış yönlendiren ben oluyorum. Konuyu açan kardeşim sen de oku bu mesajı. Özel değilse anlatsana bana gün içinde ne yapıyorsun, 15 yaşındaki bir kişi ne yapar telefonda, XS'i foruma soracak kadar paran yok ama illa iPhone diyecek kadar zenginsin. Neyse alın XS'i, 2 yıl sonra bu telefon yamuldu diye konu açarken aynı fiyata aldığım "çöp" androidimden kahkaha emojisi atıyor olacağım.

Reis yükselmişsin bayağı sen bende 11 bin e 2. el XS Max alıym diyorum sosyal medya çok çok az da oyun dls oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı