17.000TL sistem önerisi

Ccrean

Femtopat
Daha fazla  
Excalibur gıbı buyuk markalar onerdıgınız var mı veya şu anda sızın kullandıgınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur gıbı buyuk markalar.
🤔
Excalibur gıbı buyuk markalar onerdıgınız var mı veya şu anda sızın kullandıgınız?
Bütçe biraz artarsa anakart B450 yapılıp bu alınabilir.

🤔

Bütçe biraz artarsa anakart B450 yapılıp bu alınabilir.

17000 TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem alması daha iyi. Ayrıca gencergaming'den bilgisayar alınmaz. Şubesi yok bir şeyi yok bir sorun çıksa uğraş dur. Sosyalde bu ve bunun gibi yerlerden çok sorun yaşayanlar vardı

17000 TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem alması daha iyi.
Are you NVIDIA fan?
Ayrıca gencergaming'den bilgisayar alınmaz. Şubesi yok bir şeyi yok bir sorun çıksa uğraş dur. Sosyalde bu ve bunun gibi yerlerden çok sorun yaşayanlar vardı.
Şubesi olan ve sosyalde birçok kişinin alışveriş yaptığı bir yerdir gencer Gaming.

NVIDIA fan değilim hocam AMD ekran kartlarında çok sorun yaşanıyor ayrıca NVIDIA daha güçlü.
Gencergaming'den sorun yaşayanları da çok gördüm.
Bana RX6800 fiyatında RX6800'den daha güçlü NVIDIA ekran kartı gösterebilir misin?
Gencer Gaming'den sorun yaşayanlar Donanım Arşivi sistem çıkardığındaki yoğunluk yüzünden yaşadı diye biliyorum.Şu anda o yoğunluk yok.

Bana RX6800 fiyatında RX6800'den daha güçlü NVIDIA ekran kartı gösterebilir misin?
Gencer Gaming'den sorun yaşayanlar Donanım Arşivi sistem çıkardığındaki yoğunluk yüzünden yaşadı diye biliyorum. Şu anda o yoğunluk yok.

3060 12 GB.

RX 6800 nasıl 3060 12GB'dan daha güçsüz oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı