Excalibur gıbı buyuk markalar.
Bütçe biraz artarsa anakart B450 yapılıp bu alınabilir.Excalibur gıbı buyuk markalar onerdıgınız var mı veya şu anda sızın kullandıgınız?
Bütçe biraz artarsa anakart B450 yapılıp bu alınabilir.
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Are you NVIDIA fan?17000 TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem alması daha iyi.
Şubesi olan ve sosyalde birçok kişinin alışveriş yaptığı bir yerdir gencer Gaming.Ayrıca gencergaming'den bilgisayar alınmaz. Şubesi yok bir şeyi yok bir sorun çıksa uğraş dur. Sosyalde bu ve bunun gibi yerlerden çok sorun yaşayanlar vardı.
Are you NVIDIA fan?
Şubesi olan ve sosyalde birçok kişinin alışveriş yaptığı bir yerdir gencer Gaming.
Bana RX6800 fiyatında RX6800'den daha güçlü NVIDIA ekran kartı gösterebilir misin?NVIDIA fan değilim hocam AMD ekran kartlarında çok sorun yaşanıyor ayrıca NVIDIA daha güçlü.
Gencergaming'den sorun yaşayanları da çok gördüm.
Bana RX6800 fiyatında RX6800'den daha güçlü NVIDIA ekran kartı gösterebilir misin?
Gencer Gaming'den sorun yaşayanlar Donanım Arşivi sistem çıkardığındaki yoğunluk yüzünden yaşadı diye biliyorum. Şu anda o yoğunluk yok.
RX6800 3060'ı 5'e katlar 10'a böler.3060 12 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.