17 18 yaşında çocuklar neden böyle davraniyor?

tunahan4321

Picopat
Katılım
24 Temmuz 2023
Mesajlar
92
Kendim lise sondayım meslek lisesindeyim kurt biri var aptal aptal sen kurtsun kükürt Kürdistan gibi saf saf espriler yapiyorlar. Birbirlerine g2y diyorlar sen heterosun hahahaha deyip dalga geçiyorlar. Hayatta bir amaclari yok sadece oyun oynayıp parayla hesap satın alıyorlar. Dersleri kotu hepsinin, kötü kızlar küfür ediyor herkes çocuk gibi davranıyor. Neden sizce boyleler?
 
Kendim lise sondayım meslek lisesindeyim kurt biri var aptal aptal sen kurtsun kükürt kürdistan gibi saf saf espriler yapiyorlar. Birbirlerine g2y diyorlar sen heterosun hahahaha deyip dalga geçiyorlar. Hayatta bir amaclari yok sadece oyun oynayıp parayla hesap satın alıyorlar. Dersleri kotu hepsinin, kötü kızlar küfür ediyor herkes çocuk gibi davranıyor. Neden sizce boyleler?

Welcome to Turkey diyelim.
 
Ya neden böyle kendim 17 18 yaslarindayim yani ben ciddi olgun davranan bir insandım yaş cevremde konuştuğum insanlarda böyleydi ama gerçek hayatta bütün çoğu insanlar hep böyle davranıyor bir nedeni olması lazim.

Onların büyüdüğü aile ortamı farklıdır ya da sosyal medyadan gördükleri salak saçma videolardan da etkilenmiş olabilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı