17-20 bin TL VR başlık önerisi

Üstad ben rtx 2060 ımı daha yeni bıraktım. Rift S, Htc vive gibi cihazlarla gayet iyi performans alırsın ama quest te unutma kablosuzda %20 performans kaybı olur. Bu quest ve pico gibi cihazların görüntüyü sıkıştırarak codeclerle gelmesi ile ilgili. Kablo ile bağlarsan performans düşüşü azalsa da tam olarak geçmez. Displayport sg cihazlarında maksimum performansı garantiler, quest gibi cihazlarda bu yoktur. Sen zaten 2060 kullanıyorsun. Ben ne kadar vr meraklısı olsamda sana tavsiye öncelikle grafik kartını yenile. 6800 gibi 16 gb bir karta geç(rtx 4060 16 gb bir işe yaramaz uzak dur, 8gb 4060 a yeterli). 7800 gibi bir kart daha da iyi olur. Ondan sonra gözlük bak.
Şu anlık ekran kartını yenilemeyi pek düşünmüyorum. Zaten seneye üniversite için ailem bana bilgisayar alacak. Şu anlık bende paramla VR almayı planlıyorum.

Peki alacağın bilgisayar ne güçte olucak? eğer dediğim kartlardan daha güçlü olucaksa q3 alabilirsin ama 4060 gibi bir şey ise q3s düşünebilirsin.

Temizse alınır merceğinin çizik olmamasına ve ekranda baktığında siyah bir leke(güneş yanığı) olmamasına dikkat et. mercek gitti ise değiştirmesi en pahalı parça odur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı