17,3 inç vs 15,6 inç

Hadi be :D 17, 3 inç i şiddetle öneriyorsun o zaman zaten CS:GO tarzı oyunları düşükte oynarım GTA 5'i vs. orta oynarım.

İşlemci düşük olunca darboğaz olmaması için daha fazla ayar yükseltmen lazım ekran kartından tam performans alman için ama CS:GO'da sorun olmaz laptop işlemcilerini bilmiyorum belki darboğaz yapmıyordur i5 10.nesil.

İşlemci düşük olunca darboğaz olmaması için daha fazla ayar yükseltmen lazım ekran kartından tam performans alman için ama CS:GO'da sorun olmaz laptop işlemcilerini bilmiyorum belki darboğaz yapmıyordur i5 10.nesil.

i5 10. nesil 10300H bence pek darboğaz yapcanı sanmam hatta 1650 Ti ile ayrı bir performansı olur.

Hadi be :D 17,3 inç i şiddetle öneriyosun ozaman zaten cs go tarzı oyunları düşükte oynarım gta 5 i vs. orta oynarım
Bende senin gibiyim CS:GO, FIFA oynuyorum inan daha çok zevk alıyorsun, kesinlikle öneriyorum. :) O kadar para verip küçük ekranda niye oynayayım ki i9 olsa ne fayda :)

Bende senin gibiyim CS:GO, FIFA oynuyorum inan daha çok zevk alıyorsun, kesinlikle öneriyorum. :) o kadar para verip küçük ekranda niye oynayayım ki i9 olsa ne fayda :)

:D peki bir şey deceğim bu laptop beni kaç sene götürür performanslı olarak zaten Ultra oynayan bir oyuncu değilim CS:GO'da düşük GTA 5 orta The Witcher orta 13. cuma tarzı oyunlarda orta oynarım bu arada 17, 3 inç in güzel yanı yanında + olarak Gamepad verıyorlar.

Aile zoru ve bir de ne bilim bahçede falan oynarsın diyorlar bir de tek bir masada kalmamı istemıyorlar peki bir şey deceğim ilk seçenekte Gamepad'da verıyorlar ve 17, 3 inç oyun anlamında daha çok zevk verir diyenler var.

Eğer aile zoru ile hiçbir yere götürmeyecekseniz laptop almayın çok büyük ihtimalle pişman olurusunuz.

:D peki bir şey deceğim bu laptop beni kaç sene götürür performanslı olarak zaten Ultra oynayan bir oyuncu değilim CS:GO'da düşük GTA 5 orta The Witcher orta 13. cuma tarzı oyunlarda orta oynarım bu arada 17, 3 inç in güzel yanı yanında + olarak Gamepad verıyorlar.
Hocam tam tarih veremesemde uzunca bir süre sizi üzmez derim hele CS:GO için 2x8 RAM yapıp alırsanız çok rahat edersiniz :)

Aile zoru ve bir de ne bilim bahçede falan oynarsın diyorlar bir de tek bir masada kalmamı istemıyorlar peki bir şey deceğim ilk seçenekte Gamepad'da verıyorlar ve 17, 3 inç oyun anlamında daha çok zevk verir diyenler var.

i5 10. nesil 10300H i7 10. Nesil 10750H

Evet dostum haklısın. Gamepad tadı ayrıdır.

Eğer aile zoru ile hiçbir yere götürmeyecekseniz laptop almayın çok büyük ihtimalle pişman olurusunuz.

Aile zoru ile laptop alıyorum :D biyerlere götürmek için.

Bu arada i5 10. nesil yani darboğaz yapması imkansız diyebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı