Ortaokul ise kalma olmadığı için.
B) (Değişik:RG-25/6/2015-29397) eğitim ve öğretim yılında özürsüz 20 gün devamsızlık yapanlar ile herhangi bir dersten yıl sonu puanı 45'ten az olan öğrencilerin sınıf geçmesi veya sınıf tekrarına, ikinci dönemin son haftasında şube öğretmenler kurulunda karar verilir.
20 olsa bile kesin kalma gibi birşey yok hocam. İdare kararı ile geçilebiliyor. Eğer notları iyiyse geçirirler.Emin misiniz?
B) (Değişik:RG-25/6/2015-29397) eğitim ve öğretim yılında özürsüz 20 gün devamsızlık yapanlar ile herhangi bir dersten yıl sonu puanı 45'ten az olan öğrencilerin sınıf geçmesi veya sınıf tekrarına, ikinci dönemin son haftasında şube öğretmenler kurulunda karar verilir.
Bu kalmayacağı anlamına gelmiyor. Sarı ile çizili olan yeri okuyun lütfen. Ortaokulda da kalan öğrenci gördüm ben. Kaldı ki yönetmelikte de ŞÖK kararıyla geçebilir yazmış zaten. Sınıfı geçebileceğinin bir garantisini verebilir misiniz? Hayır dolayısıyla kesin de konuşamazsınız. Kaldı ki ben ilköğretim kurumları yönetmeliğine göre konuşuyorum, kafamdan konuşmuyorum. Buyurun bu da linki:20 olsa bile kesin kalma gibi bir şey yok hocam.
20 olsa bile kesin kalma gibi bir şey yok hocam. İdare kararı ile geçilebiliyor. Eğer notları iyiyse geçirirler.
Lise için konuşacağım. 10 gün özürsüz devamsızlık 10.5'e çıktığı an kaldınız demektir. Elbette bunu izinliye çeviren okullar var fakat Özürlü ve Özürsüz devamsızlıklarınızın toplamı 30'u geçerse sınıf tekrarı.12.5 özürlü, 8 gün özürsüz. Son hafta gitmeyip özürsüz devamsızlığı 17.5 yaparsam devamsızlıktan kalır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.