17.500 TL DDR5 işlemci anakart ve RAM önerisi

Bütçe
15k - 20k

Bakiatckn

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirtiğim gibi bu parçalarda güncelleme yapmak istiyorum. Sistemde sadece oyun oynanacak. DDR5 güncel bir sistem toplamak istiyorum. Sistemdeki diğer parçalar;

ASUS ROG-STRIX-750G 750W 80+ Gold Power Supply​

ASUS TUF Gaming 4070 Ti.
SSD 980 Pro 990 Pro.

Cooler Master Masterliquid ML360R adreslenebilir RGB​

AMD'ya da Intel fark etmeksizin fiyat performans açısından en uygun ürünler arıyorum şimdiden teşekkür ederim.

7000 serisinin X3D versiyonları çıkacak diyorlar 3 5 güne onları bekleyin derim hocam karar vermeden önce.

Şu anda bir acelem yok halihazırda kulandığım bir sistem var. Kusura bakmayın en son PC topladığımda Ryzen 1 serisi vardı bayağı uzak kaldım PC toplamaya 3xd versyonu ne oluyor?

Şu anda bir acelem yok halihazırda kulandığım bir sistem var. Kusura bakmayın en son PC topladığımda Ryzen 1 serisi vardı bayağı uzak kaldım PC toplamaya 3xd versyonu ne oluyor?
X3D ibaresi oyunculuk ön planda olarak üretilen işlemcilerde bulunuyor.
3D V Cache işlemcilerde desteklenen L3 önbelleğin kapasitesini arttırmak için kullanılan bir teknolji,AMD işlemcilerde bulunuyor.Bu işlemciler yüksek bellek boyutlarına sahipler ve oyun için gayet iyiler.
Bütçeniz 7800X3D için yeterli olur diye düşünüyorum.

X3D ibaresi oyunculuk ön planda olarak üretilen işlemcilerde bulunuyor.
3D v cache işlemcilerde desteklenen L3 önbelleğin kapasitesini arttırmak için kullanılan bir teknolji, AMD işlemcilerde bulunuyor. Bu işlemciler yüksek bellek boyutlarına sahipler ve oyun için gayet iyiler.
Bütçeniz 7800x3D için yeterli olur diye düşünüyorum.

Anakart tercihini daha üst seviye bir ürün olsa daha iyi olmaz mı? Sonuçta AM5 soket en an az 2 3 nesil sonra bile bu anakartı kullanılabilir.

Anakart tercihini daha üst seviye bir ürün olsa daha iyi olmaz mı? Sonuçta AM5 soket en an az 2 3 nesil sonra bile bu anakartı kullanılabilir.
AMD nin AM4 soketin giriş seviyesi anakartlarına 5000 serisinin desteğini getirdiği düşünüldüğünde,AM5 te giriş seviyesi anakartlara AM5 in 4-5. serisine kadar destek verebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı