17.500 TL'ye Toplama Bilgisayar Önerisi

ffcanbaz

Decapat
İyi günler herkese, bir bilgisayar toplayacağım, hem forumdan hem araştırmalarımdan faydalanarak alacağım bileşenlere karar verdim. Mimari çizim ve oyun amaçları ile kullanacağım, yüksek bir maliyeti olduğu için tercihlerimin uyumsuz, yetersiz ya da yanlış olmasından korkuyorum.

Vakti ve ilgisi olan arkadaşların destek olması son kararım için çok yardımcı olacak bana. Parçaların uyumluluğu, HDD ile SSD konusunda emin değilim. Şimdiden çok teşekkürler.
Bu bileşenler ile yaklaşık 17.500 TL tutuyor ve almak istediklerim bunlar, bütçem de maksimum bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum galiba benimle alakalı bu sorun ancak HDD, SSD ve anakart gözüküyor sadece. Diğer parçaları söylersen yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

IMG_6770.JPG

Başlık bu şekilde

Sistemin geneli gayet güzel gözüküyor. SSD ve HDD bana kötü geldi nedense. Bence bu sistemi M.2 SSD çok iyi gider. 240 GB SSD alacağım derseniz Samsung 250GB 860 Evo modelini almanızı öneririm.

Hdd vs ssd konusunda gerçekten bilgim zayıf önerdikleriniz ile değiştirmeye çalışacağım fiyatta büyük bir değişiklik olmuyor, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı