E enver1818 Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 5 15 Ocak 2019 #11 Yayın icin bu makinayı düşünüyorum. Gereksiz gördüğünüz şu parcasi fazla olmuş, dediginiz birşey varmı kontrol edebilirmisiniz.
Yayın icin bu makinayı düşünüyorum. Gereksiz gördüğünüz şu parcasi fazla olmuş, dediginiz birşey varmı kontrol edebilirmisiniz.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 16 Ocak 2019 #12 enver1818 dedi: Yayın icin bu makinayı düşünüyorum. Gereksiz gördüğünüz şu parcasi fazla olmuş, dediginiz birşey varmı kontrol edebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... 2700 ile yayın bilgisayarı iyi olabilir. Tek bir güçlü PC almamaya emin misiniz ? O bütçeye 2080 Tİ çok rahat sığar çünkü. @Pantheon Son düzenleme: 16 Ocak 2019
enver1818 dedi: Yayın icin bu makinayı düşünüyorum. Gereksiz gördüğünüz şu parcasi fazla olmuş, dediginiz birşey varmı kontrol edebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... 2700 ile yayın bilgisayarı iyi olabilir. Tek bir güçlü PC almamaya emin misiniz ? O bütçeye 2080 Tİ çok rahat sığar çünkü. @Pantheon
E enver1818 Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 5 16 Ocak 2019 #13 Travis dedi: 2700 ile yayın bilgisayarı iyi olabilir. Tek bir güçlü PC almamaya emin misiniz ? O bütçeye 2080 Tİ çok rahat sığar çünkü. @Pantheon Genişletmek için tıkla... Hocam dilediğiniz doğru ma fps değerinin oyun içinde düşmesini istemiyorum. Yani tek amacım o yani. enver1818 dedi: Eki Görüntüle 360263 Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bu sistemde birbirine ters düşecek bir nokta varmı ? Gerek ankart uyumu, gerekse ilsemci ekrankartı uyumu gibi.Bu sistemi almayı düşünüyorum bir kac hafta içinde yanlış bir parça almak istemiyorum isin gerçeği. Son düzenleme: 24 Ocak 2019
Travis dedi: 2700 ile yayın bilgisayarı iyi olabilir. Tek bir güçlü PC almamaya emin misiniz ? O bütçeye 2080 Tİ çok rahat sığar çünkü. @Pantheon Genişletmek için tıkla... Hocam dilediğiniz doğru ma fps değerinin oyun içinde düşmesini istemiyorum. Yani tek amacım o yani. enver1818 dedi: Eki Görüntüle 360263 Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bu sistemde birbirine ters düşecek bir nokta varmı ? Gerek ankart uyumu, gerekse ilsemci ekrankartı uyumu gibi.Bu sistemi almayı düşünüyorum bir kac hafta içinde yanlış bir parça almak istemiyorum isin gerçeği.