17.000 tl'ye alinan iPhone saglikli bir cihaz olmaz, o paraya A55 veya Honor 200 gibi cihazlar varken kesinlikle asiri mantiksiz.Merhaba. Bundan önce bir konu açmıştım yurt dışı iPhone alıp dolandırıldığımNeyse parayı alacağım yarın. Yurt içi iPhone önerir misiniz?
17.000 TL'ye alinan iPhone saglikli bir cihaz olmaz, o paraya A55 veya Honor 200 gibi cihazlar varken kesinlikle aşırı mantiksiz.
Piyasayı tam bilmiyorum ama sanırsam ikinci el iPhone 12 düşüyor bu fiyatlara. Ama önermem, aynı fiyata sıfır daha iyi telefonlar var ve ikinci el S23 FE var direkt.
Baska secenek yok hocam, iPhone istiyorsaniz 5 senelik cihaz alinabiliyor.iPhone kullanmaya alıştım Android kullanamıyorum.
iPhone 12'de 5 yıllık o paraya çok değeceğini düşünmüyorum.
iPhone 11'in piyasası 12-13k zaten, iPhone 13 bulamazsın o herhalde 17k'ya.iPhone 12'de 5 yıllık o paraya çok değeceğini düşünmüyorum.
Merhaba. Bundan önce bir konu açmıştım yurt dışı iPhone alıp dolandırıldığımNeyse parayı alacağım yarın. Yurt içi iPhone önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.