17 bin TL Tam otomatik Espresso Makinesi önerisi

Hocam Karaca'nin makinesini bilmiyorum ama genelde markalarla calisiyorlar bazen. Ama delonghi tarzi markalar asil kahve makinesi markalari, daha bilinmedik bir suru luks marka var. Ben Delonghi'nin o makinesinin fiyatinin avantajli oldugunu dusunuyorum, hatta ben bile elimdekini satip almayi dusundum ama sonradan sadece sutsuz kahve ictigim aklima geldi vazgectim. Artik bana karaca tarzi markalar her urunde cok kalitesiz geliyor, Delonghi alin kafaniz rahat olur. Bu arada aldiginiz cekirdek kahve cok onemli, butceniz var ise aldiginiz cekirdek kahvelerde paraya kiyin. Magnifica Plus ile Philips'in en ust modeli arasinda fiyat farki baya az, bir magazadan ikisinin de su haznesini cikarin biraz kurcalayin demek istedigimi anlarsiniz 😊

Bu arada soguk kahve mi seviyorsunuz sicak mi genelde?
Yarın mediamarkt'a gidip dediğiniz gibi ikisini de inceleyeceğim ama bana da delonghi güzel gibi geldi uzaktan uygulama ile kontrol ve sıcaklık kontrolü, bulaşık makinesinde yıkama kendi kendine temizleme özelliği vs. hoşuma gitti. Bilgilendirme için teşekkürler.

Sıcak kahve genelde tercihim ama hava durumu da etki ediyor.

Son düzenleme:
Yarın mediamarkt'a gidip dediğiniz gibi ikisini de inceleyeceğim ama bana da delonghi güzel gibi geldi uzaktan uygulama ile kontrol ve sıcaklık kontrolü, bulaşık makinesinde yıkama kendi kendine temizleme özelliği vs. hoşuma gitti. Bilgilendirme için teşekkürler.

Sıcak kahve genelde tercihim ama hava durumu da etki ediyor.
O zaman Magnifica Plus size gore zaten o makine ile de soguk kahve kendiniz manuel yapabilirsiniz, videolari var. Kirec temizlemeyi unutmayin, makine uyari verdikce, tek usendigim konu odur. İçme suyu kullanirsaniz filtreyi takmaniza gerek yok diyorlar takan da var ben takmiyorum ortalama ayda 1 kirec temizleme uyarisi veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı