dokuro_chan_2005
Hectopat
Arkadaşlar, çok bilmiyorum. Yeni başlayacağım. Ama şarkı zevkim metalcore, heves ettim ama bu fiyat az mı, kalite nasıl olur?
Arkadaşlar, çok bilmiyorum. Yeni başlayacağım. Ama şarkı zevkim metalcore, heves ettim ama bu fiyat az mı, kalite nasıl olur?
Metalcore için humbucker kullanmanız gerekli.
Ibanez gio serilerinden 2 humbuckerlı gitarlar uygun bir seçenek olur.
Amfi için:
Blackstar ID Core 10 v3.
Orange crush 20RT.
Fender Mustang 20.
Bunları öneririm, daha iyi ekipman istiyorsanız veya bütçenizi aşıyorsa amfiyi ya da gitarı bilgili biriyle 2.el alın.
Kalite olarak dönemimizin en düşük Squier'leri bile luthier elinden geçince gayet huzur verici oluyor. Gitarınız da bir problem var mı yok mu diye ve biraz tazeleme için luthiere gidin 500-1000₺ masraf yapın, pişman olmazsınız ama parayı vermek istemezseniz YouTube'da her zaman öğrenilmeyi bekleyen bilgiler var.
Elinizde güzel bir amfi bulununca gitar, fiyatını unutur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Set almanız doğru olmaz sakın Midex gibi markalara yönelmeyin jackson JS11 dinky ve Blackstar ID Core 10V3 öneririm bir de kablo askı pena gibi etkenlere ihtiyacınız var.
Hocam alakasız ama Fender Player telecasterin manyetikleri ayrı olarak satılıyor mu biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.