İnternetten almayacağım. Biraz indirimle tanıdıktan toplayacağım. Ona istediğim sistemi söylemem lazım ve açıkçası bilgisayar toplamaktan pek anlamıyorum. Bütçeme göre en iyi ve mantıklı sistemi toplamak istiyorum.
AMD parçalar sorun çıkarıyormuş diye duydum. O yüzden NVIDIA ve Intel seçmiştim. Bir sıkıntı olur mu? Aldığım sistemi en az 5-6 yıl kullanmak istiyorum.
Tamamdır teşekkür ederim. Parçalara bir bakayım.
Son bir şey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz var mı? Hangi anakartı almam lazım. Ve bir de 2x8 GB RAM alacağım markalar arasında çok fark var mı?
Son bir şey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz var mı? Hangi anakartı almam lazım. Ve bir de 2x8 GB RAM alacağım markalar arasında çok fark var mı?
Tamamdır eywallahAnakart olarak B550 alabilirsin. RAM olarak G.Skill, Corsair, XPG gibi markalara yönel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.