17 bin TL'ye i5-10400F GTX 1660 Ti sistem toplama

DrakeN_06

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
i5-10400F işlemci ve GTX 1600 Ti ekran kartlı sistem toplamak istiyorum, sizce nasıl? Önerdiğiniz parçalar var mı? Bütçem 17.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten almayacağım. Biraz indirimle tanıdıktan toplayacağım. Ona istediğim sistemi söylemem lazım ve açıkçası bilgisayar toplamaktan pek anlamıyorum. Bütçeme göre en iyi ve mantıklı sistemi toplamak istiyorum.

İnternetten almayacağım. Biraz indirimle tanıdıktan toplayacağım. Ona istediğim sistemi söylemem lazım ve açıkçası bilgisayar toplamaktan pek anlamıyorum. Bütçeme göre en iyi ve mantıklı sistemi toplamak istiyorum.

Tanıdığının parçaları ne kadara satacağını bilmiyorum. Dediğn tarz bir sistem için 17k çok fazla. İşlemci ve ekran kartı eski. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 tarzı bir şeyler bak.

AMD parçalar sorun çıkarıyormuş diye duydum. Oyüzden Nvidia ve Intel seçmiştim. Bir sıkıntı olurmu. Aldığım sistemi en az 5-6 yıl kullanmak istiyorum.

AMD parçalar sorun çıkarıyormuş diye duydum. O yüzden NVIDIA ve Intel seçmiştim. Bir sıkıntı olur mu? Aldığım sistemi en az 5-6 yıl kullanmak istiyorum.

AMD sorun falan çıkarmıyor. Asıl sorun Intel. Soğumayan soba gibi işlemciler yapıyorlar. Ekran kartı olarak Arc A750 düşünebilirsin.

Tamamdır teşekkür ederim. Parçalara bir bakayım.

Son birşey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve rx 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz varmı. Hangi anakartı almam lazım. Ve birde 2x8 GB ram alıcam markalar arasında çok fark varmı.

Son birşey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve rx 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz varmı. Hangi anakartı almam lazım. Ve birde 2x8 GB ram alıcam markalar arasında çok fark varmı.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim. Parçalara bir bakayım.

Son bir şey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz var mı? Hangi anakartı almam lazım. Ve bir de 2x8 GB RAM alacağım markalar arasında çok fark var mı?

Son bir şey daha sormak istiyorum. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 almaya karar verdim. Anakart öneriniz var mı? Hangi anakartı almam lazım. Ve bir de 2x8 GB RAM alacağım markalar arasında çok fark var mı?

Anakart olarak B550 alabilirsin. RAM olarak G.Skill, Corsair, XPG gibi markalara yönel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı