M800 Ultra, Razer Viper V2 Pro çakması gibi duruyor.
Çakma demeyin 2000 TL bütçenin en iyisi.(g3adan sonra ama elinize uymuyor)
M800 Ultra, Razer Viper V2 Pro çakması gibi duruyor.
Hocam sora ve Atlantis hakkında, sorada koyu mousepadlerin üzerinde bazen okuma yapmadığı yazıyor ve bazı arkadaşlar kronik sıkıntılı diyor.
Hocam sora ve Atlantis hakkında, sorada koyu mousepadlerin üzerinde bazen okuma yapmadığı yazıyor ve bazı arkadaşlar kronik sıkıntılı diyor.
V2 Pro elime güzel oturur mu. Claw grip için uygun mu?Link var mı?
Sora ve Atlantis de öyle sorunlar var ise F1 Pro Max da 2 katı vardır. Siz V2 Pro alın keyfe bakın.
Hocam şimdi bulamadım konuyu ama insan korkuyor işte. Bir fareye 4K verdikte sonra bozuk çıkarsa diye![]()
Hocam şimdi bulamadım konuyu ama insan korkuyor işte. Bir Mouse'a 4K verdikte sonra bozuk çıkarsa diye
V2 Pro elime güzel oturur mu? Claw grip için uygun mu?
@belirsizz hocam aslında ben de ilk olarak Atlantis, Sora V2'ya da Viper V2 Pro arasından seçmeyi düşünüyordum ama okuduğum birçok forumda sora ve Atlantis hakkında çok şikayet vardı. Acaba alırsam bende de sorun çıkar mı diye korkuyorum. Yaklaşık 2-3 ay sora PC toplayacağım. RTX 4070s+Ryzen 7 7800x3D'li. Mouse'ı o zaman almayı düşünüyorum. Peki VGN Dragonfly F1 Pro Max alınır mı?
Hocam şimdi bulamadım konuyu ama insan korkuyor işte. Bir Mouse'a 4K verdikte sonra bozuk çıkarsa diye
V2 Pro elime güzel oturur mu? Claw grip için uygun mu?
Ben aslında denemiştim 1 kere. V2 PRO'YU. Elime güzel oturuyordu ama avucumu tam doldurmuyordu. Bir de superlight denemiştim. O ise çok güzel oturuyordu. Ama Superlight fiyatını kesinlikle haketmiyor. Peki sen hangi mouse aldın?Ben de geçtim bu yollardan kaliteli aldım kafam rahat. Önemli kısım eline uyması ve şu an V2 Pro'nun fiyatı stabil değil 1 ay önce 3200'dü o mouse. Medimarktan bir denersin eline olursa bal gibi. Hatta Viper V3 Pro geliyor yakın zamanda eğer çıkarsa ve reyonlara konulursa onu da alabilirsin ama o Viper V2 Pro'dan yüksek.
Claw için uygun ama yerde sürünüyor ben şahsen avuç doldurmasını isterim.
Razer Viper V2 Pro vs Ninjutso Sora V2 vs LAMZU Atlantis - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Compare 1030 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
Elinize en uygun olan mouse dünyanın en iyi mouseudur. Arızalı olsun kronik olsun. Viper V2 Pro'yu deneyip etiketlersen yardımcı olurum yine.
F1 Pro Max yerine M800 Ultra.
Ayrıca teknoloji şans işidir, çok düşünmek psikoloji bozar. En kaliteli mouse 1 ay dayanır çöpe atarsın en dandiği 10 yıl gider.
Ben aslında denemiştim 1 kere. V2 Pro'yu. Elime güzel oturuyordu ama avucumu tam doldurmuyordu. Bir de Superlight denemiştim. O ise çok güzel oturuyordu. Ama Superlight fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Peki sen hangi mouse aldın?
@belirsizz Hocam ben aslında VGN F1 Pro Max'ı GPX'in shapine çok benzediği için sormuştum. GPX Shape elime çok güzel oturuyor.
Daha almadım ama çok büyük ihtimalle Lamzu Atlantis alacağım. Yardımların içinde çok teşekkür ederim.Ne yaptın ne aldın?
Daha almadım ama çok büyük ihtimalle Lamzu Atlantis alacağım. Yardımların içinde çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.