17. Haftanın Ücretsiz Şampiyonları

Amumu sahip olduğum bir Hero. Dr. Mundo henüz denemediğim bir Hero. :D Fiddle sahip olduğum bir Hero. Gangplank, ya abi hiç hoşuma gitmeyen bir Hero. Tarzını sevmiyorum, beceremiyorum da zaten. :) Kayle, hiç tenezzül etmemiştim oynamaya. Ama haksızlık etmişim çok deli bir Hero. Morgana'ya kanım ısınmıyor bir türlü. :) Sivir hep itici geldi bana. Tristana beceremedigim bir Hero. Gragas, ya ben beceremedim ya da çok dandik bir Hero. :D Lux sahip olduğum bir Hero kısacası memnun değilim bu haftaki Hero'lardan. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu var bende bu soytarıların. :) Gankplank çok iyi oldu ilk oynayışımda Rune'lerimin de yardımıyla güzel bir kaç Kill ve Stat'lı oyun tamamladım. Mundo'yu özlemiştim evet iyi ki gelmiş OP oynayacağım biraz. :) Morgana da saygı duyduğum şampiyonlardan biri. Benim yok, ama becerebileceğimden emin değilim. Geçen seneden beri elim değmedi Morgana'ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı