17" laptop önerisi

Acerin i7 li bi helios modelini takip ediyordum aslında ama bir kaç aydır bi türlü stoklara girmedi. Lenovo kısmını hiç araştırmadım. Ayrıca önerilerden servisiyle ilgili bilginiz var mı ?

@Wincowski neden İ7 olması bu kadar önemli? İ5 gayet iyi bir işlemci. Lenovo Legion ise iyi bir cihaz öneririm. Servisle ilgili bir bilgim yok ne yazık ki. Ayrıca bu cihazı eklemeyi unutmuşum.

Ekran boyutu ve işlemci kullandığım programlar yüzünden zorunluluk olarak kalıyor maalesef. Zaten oyundan daha çok okul ve iş için kullanıyorum. Monster Tulpar'da daha önce 12 bin civarında aradığım özelliklere göre v20.2.1 modelini bulmuştum ama şuan sitede bile göremiyorum :/

@Wincowski malzeme kalitesi olarak v22 kat ve kat üstün.
V20'nin kasa kırılması, anakart yanması gibi sorunları var.
V22 ise kasası kaliteli bir cihaz. Az önce bahsettiğim sorunlara sahip yok. Kaliteli bir laptop yani.
Teşekkürler öneri için
Bi kaç videoda ve yorumlarda çokça bu model hakkında hayalet ekran ve panel arızası problemi okudum yani çoğu kişi aynı sorunu yaşamış. Daha sonra düzelir mi bilmiyorum ama bence en baştan cihazın bu şekilde sorunlu gelmesi bence büyük sıkıntı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı