17 yaş için 1.70 normal mi?

Kac cm uzadın şu an yaş kac.

Kanka,
13 yaşında: 173-174
14 yaşında: 177-178
Şu an dolu dolu tam 15.5 yaşındayım boyum 1.82.

50 sene sonra öleceksin zaten ne önemi var. Uzun yaşasan bile ne önemi var, hepimiz bir gün öleceğiz.
Aynen öyle canım kardeşim böyle konulara takmak çok saçma 170+ iseniz gayet yeterlidir,ki konuya yazan arkadaşların hala çoğunun uzama potansiyeli var bazı erkeklerde 20 yaşına kadar bile devam ediyor boy uzaması

Kanka,
13 yaşında: 173-174
14 yaşında: 177-178
Şu an dolu dolu tam 15.5 yaşındayım boyum 1.82.

Aynen öyle canım kardeşim böyle konulara takmak çok saçma 170+ iseniz gayet yeterlidir,ki konuya yazan arkadaşların hala çoğunun uzama potansiyeli var bazı erkeklerde 20 yaşına kadar bile devam esiyor boy uzaması
yaşım 17 boyum 173 inş uzarım senin gibi

50 sene sonra öleceksin zaten ne önemi var. Uzun yaşasan bile ne önemi var, hepimiz bir gün öleceğiz.
reis öyle olmuyor mesela kızlar bakmaz spor yapsan güzel durmaz estetik bu dert oldu

yaşım 17 boyum 173 inş uzarım senin gibi
Boy meselesi çok komplikedir hocam kimisinin babası annesi kısa olur kendisi uzun kimisinin annesi babası uzun kendisi kısa,milyon tane olasılık var bilmem kaçıncı atandan bile uzun boy genetiği geçmiş olabilir,baba,dayı,dede,teyzeler referans ama tam anlamıyla tabii ki değil,inşallah uzarsınız çok kafayı takmayın 8 saat uykunuzu alın,süt ürünleri tüketin.

Boy meselesi çok komplikedir hocam kimisinin babası annesi kısa olur kendisi uzun kimisinin annesi babası uzun kendisi kısa,milyon tane olasılık var bilmem kaçıncı atandan bile uzun boy genetiği geçmiş olabilir,baba,dayı,dede,teyzeler referans ama tam anlamıyla tabii ki değil,inşallah uzarsınız çok kafayı takmayın 8 saat uykunuzu alın,süt ürünleri tüketin.
hocam uyuyamıyorum ben uykum gelmiyor yataga 10da giriyorum 12 de uyumuş oluyorum

Yaşım 17 boyum 173 inşallah uzarım senin gibi.

Reis öyle olmuyor mesela kızlar bakmaz spor yapsan güzel durmaz estetik bu dert oldu.

Hocam boya bakmak falan ergen kızların işi açık konuşayım kızlar özellikle liseden sonra paraya zengin erkeğe bakıyor acı gerçek bu, ayrıca sporda gayet de güzel durur değiştirebileceğimiz şeylere odaklanmak çok daha iyi ne yapalım kimimiz sarışınız kimimiz siyah saçlı kimimiz uzunuz kimimiz kısa olabildiğince değiştirebileceğiniz şeylere odaklanmak çok daha iyi olacaktır ayrıca önünüzde daha 2-3 yıl var zaman ne gösterir bilinmez sağlıklı günler dilerim.

Hocam boya bakmak falan ergen kızların işi açık konuşayım kızlar özellikle liseden sonra paraya zengin erkeğe bakıyor acı gerçek bu, ayrıca sporda gayet de güzel durur değiştirebileceğimiz şeylere odaklanmak çok daha iyi ne yapalım kimimiz sarışınız kimimiz siyah saçlı kimimiz uzunuz kimimiz kısa olabildiğince değiştirebileceğiniz şeylere odaklanmak çok daha iyi olacaktır ayrıca önünüzde daha 2-3 yıl var zaman ne gösterir bilinmez sağlıklı günler dilerim.
hocam doktor 20 yaşına kadar uzarsın dedi ama 5 cm uzarsın sadece felan dei

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı