17 yaşımdayım aşırı gelecek kaygım var

@yusufyardimci Türkiye'nin aile şirketlerinden birisi kısaca, araştırırsanız bulabilirsiniz oldukça büyük bir holdingleri var.
Kore adı geçince ben de çok merak etmiştim. Hangi tür bir şirket olduğunu söyleyebilir misiniz en azından?
Otomotiv güvenlik ve önemli parça üretim-kalite kontrol.

Açıkçası hırs edinip istediğim mesleğim ve uğraş alanlarım var fakat bu son zamanlarda iyice kendi hırsımı körelttim başarısızlığı tatmış bir hissiyat var içimde ama kalkıp tekrar hırslanacak, yılmadan olduğu noktadan devam edecek bir halde değilim.

Bende yakında 18 olacak bir gencim. Bende de aşırı derece gelecek kaygısı, iş bulma kaygısı ve üniversite kaygısı var. Ne yapacağım bilmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum dostum.

Bunların ergenliğin gereği olan takıntılar, gelecek kimse için çok da iç açıcı görünmüyor bunu yapmakta haklısın. Bende bunu yaşamış biri olarak sana zamana bırakmaktan başka çözüm sunamıyorum, zamanla azalacak ve kaybolacaktır. Kendine güven bir gün yaşamak için savaşman gerekecek o güne hazırla kendini. İntihar gibi bencilce bir düşünce barındırma kafanda. Zamanımızda her yer teknolojik alet, insanı gözünü oyan reklamlar ile beyinlerimiz çok yıkanıyor ve sevdiklerimiz olduğunu bile hatırlamıyoruz. İntihar etmek arkanda bir dünya gözü yaşlı, yıkılmış, yaşarken ölmüş insanlar bırakır böyle bir bencilliği aklından bile geçirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…