17 yaşımdayım boyum 1.70 uzar mıyım?

nacs

Hectopat
Selamlar. 2002LIYIM ve ağustos'ta 18 olacağım. 15 16 yaşındayken geç yatıyordum çok. Annemin ve babamın boyu annem 1.68 babam 1.70 babamla hemen hemen aynıyız.
Boy uzaması için neler yapabilirim yoksa çok mu geç? Çünkü geçen seneden beri uzamadı. Neler yapmam lazım 5 cm uzasam yeter yardımcı olursanız sevinirim. Hayatımda hiç spor yapmadım. ( Basketbol box vb.)

Selamlar. 2002LIYIM ve ağustos'ta 18 olacağım. 15 16 yaşındayken geç yatıyordum çok. Annemin ve babamın boyu annem 1.68 babam 1.70 babamla hemen hemen aynıyız.
Boy uzaması için neler yapabilirim yoksa çok mu geç? Çünkü geçen seneden beri uzamadı. Neler yapmam lazım 5 cm uzasam yeter yardımcı olursanız sevinirim. Hayatımda hiç spor yapmadım. ( Basketbol box vb.)
Basketbol yararli olur diye dusunuyorum. Ancak genetik olarak bakildiginda boyunuz anne babaninkiyle orantili gibi. Basketbol ile en fazla 1-2cm oynar diye dusunmekteyim.

5 cm dediğin şey çok uzun değil, bu vücüdunun görünüşüyle de alakalı kalıplı biriysen daha uzun gösterebilirsin.

Evet kalıbım var fitim kardo. ergenliğime 14 15 arası girmiştim.
14 15 ise daha uzayabilirsin geç girmek her zaman daha uzun olacağını gösterir.

Hocam spor yapmam gerekiyor mu? PC başında çok vakit geçiriyorum kickbox gibi sporlar yapsam etkisini görür müyüm? Basketbol sevmiyorumda :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı