17 yaşında Bankkart prestij çıkartılır mı?

T A L O

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 17 yaşındayım. Kendimize ait şirketimiz mevcut babam kendi adıma prestij kart başvurmuş. Bugün ulaştıken banka kartı hem kredi kartı olarak kullanabiliyorum benim bildiğim 18 yaş altına kredi kartı çıkarılmadığı çıkarılsa dahi prestij kart çıkarılıyor mu?

Dosya Ekleri

• IMG_1652.jpeg
    IMG_1652.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 125
Adınıza 100 bin liradan fazla kredi çıkabiliyor ve 1 milyon Türk lirasından az birikimininiz varsa çıkarılabiliyormuş. Kaynak. Bana zamanında genç kart yollamakta aciz kalan ziraat şimdi kredi kartı dağıtır olmuş.

Kredi kartı dağıtan yok. Fakirsen banka ne yapsın?

Soruna cevabi bilmiyorum ama o prestij kart ziraatin en pahali kredi karti diye biliyorum. Sanirim yillik ucreti 1000TL. Genel olarak bankalarin ucretli kartlarinin kampanyalarini takip etmiyorum. Prestij kartla neleri kazanacaksin bilmiyorum. Bir yil boyunca kampanyalara katilsan avantaja donusur mu donusmez mi bilmiyorum. Kampanyalari takip etmeyeceksen bence aidatsiz karta basvur. Belki de ziraatin en kazik karti diye herkese vermeye calisiyorlardir.

Soruna cevabi bilmiyorum ama o prestij kart ziraatin en pahali kredi karti diye biliyorum. Sanirim yillik ucreti 1000TL. Genel olarak bankalarin ucretli kartlarinin kampanyalarini takip etmiyorum. Prestij kartla neleri kazanacaksin bilmiyorum. Bir yil boyunca kampanyalara katilsan avantaja donusur mu donusmez mi bilmiyorum. Kampanyalari takip etmeyeceksen bence aidatsiz karta basvur. Belki de ziraatin en kazik karti diye herkese vermeye calisiyorlardir.

Sordum şimdi 700.000 limitliymiş şirket için kullanılması için çıkartmışlar 500.000 kendisi geri kalanını ben kullanıcakmışım hiç anlamıyorum banka işlerinden.

Merhaba, 17 yaşındayım. Kendimize ait şirketimiz mevcut babam kendi adıma prestij kart başvurmuş. Bugün ulaştı, banka kartı hem kredi kartı olarak kullanabiliyorum. Benim bildiğim 18 yaş altına kredi kartı çıkarılmadığı, çıkarılsa dahi, prestij kart çıkarılıyor mu?
Adınıza çıkarılan kart size tahsil edilmiş ek karttır. Kart sahibi yine banka tüzelinde babanız gözüküyordur. O yüzden Ziraat Bankası ek kartları için 15 yaşını doldurmuş olmanız ve genel olarak asıl kart hamilinin ödemeleri düzgün olması yetebilmektedir. Ayrıca Ziraat Bankası Prestij kredi kartı 100.000TL limit ve üzeri tahsil edilmiş müşterilere çıkartılmaktadır ve başvurulması halinde ek kartı bulunmaktadır. Dolayısıyla adınıza Ziraat Bankası Prestij Kart çıkmasında sorun bulunmamaktadır. Yine de harcamalarınızı hesap kesimi sonunda borç olarak yansıdığının bilincinde yapmanızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı