17 yaşında daha fazla uzamak mümkün müdür?

Bakalım 10cm daha uzarsam bana yeter ama napıcam bilmiyorum herşeyi yapıyorum bildiğim daha yapılcak bişey varmı acaba

Bakalım 1.80 üstü olmayı hedefliyorum ama biraz zor gibi daha napıcam bilmiyorum %80 genetik ama %20 için daha neler yapıcam bilmiyorum tavsiyesi olan varsa söylerse sevinirim

Son düzenleme:
19 yaşındayım belli antrenmanlar ile boy uzaması farkı hissedebiliyorum. Genel olarak genetiğe bağlı ama zor da olsa uzatmak mümkün. Yüzmeye git veya barfiks çek.

Egzersizde olur mu esneme falan var boy uzatan YouTube'da videosunu çeken falan bayağı hoca var onları yapsam. Sence kaç boyum olur düzenli besleniyorum bir de süt ürünleri falan da tüketiyorum 17yaşıma daha girmedim ağustos'ta gireceğim 7liyim.

17 yaşına gireceğim birkaç aya ve boyum 1.70 ama vücudumda hiç kıl yok, tek bacaklarda az bir şey. Boyum 15 yaşındayken 1.68 falandı hiç uzamadım neredeyse 2 yılda ve süt yumurta falan yiyorum içiyorum, ortalama 7 saat uyuyorum ve yazın sürekli yüzme falan yapıyorum ama uzamıyorum ne yapmam gerek? Yakınlarım 1.80 civarı.

Ben her sabah kahvaltıyı atlıyorum, sporda yapmıyorum süt de içmem sağlıksız besleniyorum ona rağmen 15 yaşımda 183'üm ve hala uzuyorum yani demem o ki genetiğinde yoksa çok uzanmıyor ama kim bilir belki bir anda uzamaya başlarsın bizim bir arkadaşa öyle olmuştu.

Ben her sabah kahvaltıyı atlıyorum, sporda yapmıyorum süt de içmem sağlıksız besleniyorum ona rağmen 15 yaşımda 183'üm ve hala uzuyorum yani demem o ki genetiğinde yoksa çok uzanmıyor ama kim bilir belki bir anda uzamaya başlarsın bizim bir arkadaşa öyle olmuştu.

Doğrudur şu an 172 falanım sanırım 17 yaşıma daha girmedim 2 aya gireceğim 7-8cm uzarsam istediğim olacakta bakalım her yıl ortalama 3-4cm uzuyorum ama bakalım umarım uzarım. sizin çevrenizde 16-17 yaşında 1.70 olup 20-21 yaşlarında 1.80 olan yada 1.80 i geçen tanıdıklarınız varmı?

Doğrudur şu an 172 falanım sanırım 17 yaşıma daha girmedim 2 aya gireceğim 7-8cm uzarsam istediğim olacakta bakalım her yıl ortalama 3-4cm uzuyorum ama bakalım umarım uzarım. Sizin çevrenizde 16-17 yaşında 1.70 olup 20-21 yaşlarında 1.80 olan ya da 1.80'i geçen tanıdıklarınız var mı?

Ben hep uzundum senin yaşında 180'dim kardeşim şimdi 16 yaşında o da 177 tamamen genetik bir yerden sonra uzaman durabilir doktora git test yapıyolardı.

Umarım bir 1.80 olurum genelde 20-21 yaşına kadar uzuyor erkekler istediğim 1.81 1.83 ama o çok zor bir şey mucize falan olması lazım 1.80 yeterli tabii olabilirsem o bile zor gibime geliyor.

17 yaşına gireceğim birkaç aya ve boyum 1.70 ama vücudumda hiç kıl yok, tek bacaklarda az bir şey. Boyum 15 yaşındayken 1.68 falandı hiç uzamadım neredeyse 2 yılda ve süt yumurta falan yiyorum içiyorum, ortalama 7 saat uyuyorum ve yazın sürekli yüzme falan yapıyorum ama uzamıyorum ne yapmam gerek? Yakınlarım 1.80 civarı.

Gerçekten çok uğraştım ve 1 ayda 3cm uzadım boyum 1.72 ve bu mesajı atarken 1.69 boyundaydım. Yaptığım şeyleri söyleyeyim belki uygulamak istiyenler olur detay için veya anlamayan olursa sorabilir ve benim bilmediğim birkaç yöntem daha bilen varsa yazarsa sevinirim hepimiz bilgilenelim.

Sürekli yüzüyordum 2-3günde bir denize gidip yüzdüm etkisi bence çok fazla, süt hiç içmedim 1 ayda en fazla 2 bardak falan. Yumurtada hiç yemedim. Genelde 1 civarı uyudum ama 10-11'e kadar uyudum yani yaklaşık 10 saat uyuyordum bence fazla uyumanında etkisi çok büyük ve iyi beslendim meyve falan bayağı yiyordum her türlü meyveden yedim hepsinin vitamini farklı çünkü arada bir egzersiz yaptım ve gerçekten 1 ay boyunca uzamayı hedefledim ve stresten hep uzak durmaya çalıştım gerçekten genetik olabilir %80 ama siz uğraşın inanmak başarmanın yarısıdır sonuçta, benim genetiğim yok uzayamam kafasına girmeyin %20 az bir oran değil. Ve uyku düzeninize çok dikkat edin.

Son düzenleme:
kanka ortopedi hemşiresi olarak şöyle kolay bi yöntem söyleyebilirim. Her iki dizinin röntgenini çektirip ortopedi doktoruna büyüme kıkırdaklarının kapanıp kapanmadığını sorabilirsin.
Kapanmadıysa uzarsın kapandıysa maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı