17 yaşında daha fazla uzanır mı?

Öncelikle iyi geceler dilerim.
Direkt konuya gireceğim boyum 162-163 17 yaşıma 21 şubat'ta gireceğim ortopedi doktoruna gittim plaklar kısmen kapanmış dedi anca 1-2 cm uzarsin dedi başka bir doktora gittim (fizyoloji) en az 5 en çok 7 cm dedi yasitlarim benden çok uzun kızlar bile en az 170 çok koyuyor şunu da ekleyeyim mart ayında 154 idim 8-9 cm uzadım daha uzar mıyım acaba ve kıllanma yasitlarima göre geç başladı. Genital bölge hariç (12 de başladı) 17 yaşından sonra uzayan oldu mu? Hiç neler önerirsiniz boy uzamasını destekleyecek okuduğumuz için çok teşekkür ederim iyi sosyaller not: Anne 150 baba 163.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genetik hocam biraz daha uzar durursunuz ekstra birkaç santim uzamak isterseniz spora yönelin basket falan.

Bilemem hocam şimdi bir sayı söylesem boş konuşmuş olurum daha uzarsınız bunu diyebilirim spor yapmanında boy uzamasına etkisi var bu da cepte ama tam bir sayı veremem.

Hocam ben anne babadan gelen boy genine inanmıyorum şöyle izah edeyim; annem 158, babam 174 ama ben 182'yim.
Abim 176, kardeşim 140.
Bu daha çok senin düzenli spor yapman, uyku düzenine dikkat etmen ve dengeli beslenmene bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı