Yanlış söylemiş hocam, annesi babası kısa olan, uzun insanlarda var. Yani tamamen anne babaya belli değilAnne babanın boyu o kadarken sen de çok bir şey bekleme demek istemiş sanırım.
Yanlış söylemiş hocam, annesi babası kısa olan, uzun insanlarda var. Yani tamamen anne babaya belli değilAnne babanın boyu o kadarken sen de çok bir şey bekleme demek istemiş sanırım.
Nasıl bir cevap geldi ki?Hocam bana soracak olursanız bu tarz konuları Ortopedi ve Travmatoloji bölümündeki hekimlere falan sormak lazım veyahut fizik tedavi hekimlerine buna benzer bir konu bende açmıştım gelen cevabı gördüğümde konuyu açtığıma bin pişman oldum.
Bende geçen aylarda el bileği kemik grafisi çektirmiştim ama hiç boyumun kaç olacağını ve kemik yaşımın kaç olduğunu söylemediler, öyle kaldı şu an resmi duruyor bende.Hocam bana soracak olursanız bu tarz konuları Ortopedi ve Travmatoloji bölümündeki hekimlere falan sormak lazım veyahut fizik tedavi hekimlerine buna benzer bir konu bende açmıştım gelen cevabı gördüğümde konuyu açtığıma bin pişman oldum.
Cevap burada hocam kullanıcı adı 77 eren şeklinde olan şahsın yazdıklarına dikkatli bakarsanız net anlarsınız olayı.Nasıl bir cevap geldi ki?
Hocam dediğiniz şekildeyse eğer hekimden hekime göre değişiyordur o zaman. Benim İstanbul/Kadıköy civarlarında Siyami Ersek Erenköy Semt Polikliniğinde "Haldun Turan" isimli Ortopedi hekimi vardı gittiğim öneririm kendilerini. Vücut tipimi gördüğünde reçetesiz satılan bir hap önermişti vitaminlerle ilgili ekstra olarakta tavuk eti tüketmek yerine hindi eti tüketmemi önermişti. Vücut tipimden kastımda Endomorf ve ilave olarakta ne yazık ki skolyoz var. Boyumun daha uzamayacağını söylemişti yaşımdan dolayı. Uzasa da 1 cm 1 cm uzar.Bende geçen aylarda el bileği kemik grafisi çektirmiştim ama hiç boyumun kaç olacağını ve kemik yaşımın kaç olduğunu söylemediler, öyle kaldı şu an resmi duruyor bende.
Bende geçen aylarda el bileği kemik grafisi çektirmiştim ama hiç boyumun kaç olacağını ve kemik yaşımın kaç olduğunu söylemediler, öyle kaldı şu an resmi duruyor bende.
Abartmış biraz ama boy soruları cidden çok geliyor ondandır diye tahmin ediyorumCevap burada hocam kullanıcı adı 77 eren şeklinde olan şahsın yazdıklarına dikkatli bakarsanız net anlarsınız olayı.
19 yaşından sonra 180 cm boy uzar mı?
Arkadaşlar skolyoz da var bende. Başlıkta da belirttiğim şekilde yardımcı olabilirseniz şimdiden çok sevinirim.www.technopat.net
Hocam dediğiniz şekildeyse eğer hekimden hekime göre değişiyordur o zaman. Benim İstanbul/Kadıköy civarlarında Siyami Ersek Erenköy Semt Polikliniğinde "Haldun Turan" isimli Ortopedi hekimi vardı gittiğim öneririm kendilerini. Vücut tipimi gördüğünde reçetesiz satılan bir hap önermişti vitaminlerle ilgili ekstra olarakta tavuk eti tüketmek yerine hindi eti tüketmemi önermişti. Vücut tipimden kastımda Endomorf ve ilave olarakta ne yazık ki skolyoz var. Boyumun daha uzamayacağını söylemişti yaşımdan dolayı. Uzasa da 1 cm 1 cm uzar.
12-13-14 yaş çocuklar "boyum 2.90 18 yaşında 3 metre olur muyum" tarzı şeklinde konular açtığı için bu konu bu kadar uzadı. Ama abartmışlar, istersen cevap ver, istersen verme yani, es geçebilirsin?Abartmış biraz ama boy soruları cidden çok geliyor ondandır diye tahmin ediyorum
Aynen, doğru söylüyorsunuz.12-13-14 yaş çocuklar "boyum 2.90 18 yaşında 3 metre olur muyum" tarzı şeklinde konular açtığı için bu konu bu kadar uzadı. Ama abartmışlar, istersen cevap ver, istersen verme yani, es geçebilirsin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.