17 Yaşında Kellik

• Konuyu başlatan Asaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 5.882
1 ay sonra 19a giriyorum 17 yaşındaki halim yine iyiymiş şu an daha kötü tabi, 20-21 yaşı bekliyorum dht blocker kullanacağım finasteride vs gibi

hocam insanın alışamadığı şey yok değiştirebileceğin şeylere odaklanmak lazım
Dostum bende 24 yaşındayım seyrekleşti 1 buçuk yılda. Büyük ihtimalle finasteride kullanacağım bakalım.

Dostum bende 24 yaşındayım seyrekleşti 1 buçuk yılda. Büyük ihtimalle finasteride kullanacağım bakalım.
Yerinde olsam 1 dakika düşünmem direkt başlardım, şahsen onlarca yerli/yabancı makale, forum, site vs okudum eminim türkiyedeki dermatologların %99undan saç dökülmesi konusunda daha bilgiliyimdir o yüzden ilaçlar hakkında kafamda soru işareti yok ama sen araştırmanı yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim yoksa ilaç kullanırken olası yan etkiler konusunda placebo yaşayabilirsin.

Yerinde olsam 1 dakika düşünmem direkt başlardım, şahsen onlarca yerli/yabancı makale, forum, site vs okudum eminim Türkiye'deki dermatologların %99'undan saç dökülmesi konusunda daha bilgiliyimdir o yüzden ilaçlar hakkında kafamda soru işareti yok ama sen araştırmanı yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim yoksa ilaç kullanırken olası yan etkiler konusunda placebo yaşayabilirsin.

Bakalım kanka çok nalet bir problem şu saç dökülmesi. Koskoca tıp şuna çare bulamadı garip.

Yerinde olsam 1 dakika düşünmem direkt başlardım, şahsen onlarca yerli/yabancı makale, forum, site vs okudum eminim türkiyedeki dermatologların %99undan saç dökülmesi konusunda daha bilgiliyimdir o yüzden ilaçlar hakkında kafamda soru işareti yok ama sen araştırmanı yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim yoksa ilaç kullanırken olası yan etkiler konusunda placebo yaşayabilirsin.
Hocam kullandınmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı