17 yaşında kendimi yalnız hissediyorum

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi geceler 17 yaşındayım daha bundan 2 sene önceye kadar ortamlarda takılır arkadaşlarım olurdu. 1 sene önce hepsinden çıktım şimdi ise son 1 yıldır inanılmaz yalnızım. 2025 yılında daha flörtüm dahi olmadı. Kimseyle konuşmuyorum. Kimse de beni beğenmiyor galiba çirkinim millete bakıyorum sürekli birileriyle konuşup takılabiliyor. Ben bunu neden yapamıyorum 2 sene önce bir sürü sevgilim oldu konuştuğum insan oldu kendi köşeme çekildim ortamların iğrençliğinden dolayı şimdi ise yalnızlıkla boğuşuyorum. Daha sosyal bir hayat beni de beğenen birileri olsun istiyorum önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar iyi geceler 17 yaşındayım daha bundan 2 sene önceye kadar ortamlarda takılır arkadaşlarım olurdu. 1 sene önce hepsinden çıktım şimdi ise son 1 yıldır inanılmaz yalnızım. 2025 yılında daha flörtüm dahi olmadı. Kimseyle konuşmuyorum. Kimse de beni beğenmiyor galiba çirkinim millete bakıyorum sürekli birileriyle konuşup takılabiliyor. Ben bunu neden yapamıyorum 2 sene önce bir sürü sevgilim oldu konuştuğum insan oldu kendi köşeme çekildim ortamların iğrençliğinden dolayı şimdi ise yalnızlıkla boğuşuyorum. Daha sosyal bir hayat beni de beğenen birileri olsun istiyorum önerileriniz nelerdir?

Seni beğenen elbet birisi olur reis lakin neden içeri girdin çok merak ettim.

Yalnızlık = Olgunluk. Flört ve sevgili arayacağına olgunlaş, sosyal hayatın yine olur. Okula gidersin olur, çalışırsın olur her türlü olur yani. Beğenilmek istiyorsan bakımlı olacaksın, mesela sivilcen mi var ona bir çözüm uygulayacaksın, cildin soluk mu ona bir çözüm uygulayacaksın.

Bu durumu ortaokulda yaşamıştım. LGS dönemimde dershanede denemeden kaçıp nargile kafelerde falan takılıyordum benim de bir sürü sevgilim oldu falan. Ancak 9'a geçmeden önce yazın bir kavga ile her şey kafamda bitti. Bir tane ortaokuldan arkadaş bırakmadım çevremde.

İlk 1 yıl benim de çok yalnız geçti. Tek bir lise sınıf arkadaşımla dönem tamamladım. 9'dayken lise ortamını görünce ortaokulun ne kadar boş bir ortam olduğunu anladım. 10 sınıfta ise bir tane sevgilim oldu, çok güzeldi onun için annemi ankaraya falan alıp götürmüştüm. Çok dolu dolu bir ilişkiydi. Ancak ayrılmak istedi. 11'e geçtiğimde ise artık o ortamlardan pişmanlık duyarak bir gram özlemediğimi fark ettim.

Bu yaşta çevre yapmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Lise bittikten sonra %95'iyle görüşmeyeceksin bile emin ol. Önemli olan ortam iş hayatını eline aldıktan sonra başlıyor. Bu durumu anlaman gerekiyor.

Yalnızlık = olgunluk. Flört ve sevgili arayacağına olgunlaş, sosyal hayatın yine olur. Okula gidersin olur, çalışırsın olur her türlü olur yani. Beğenilmek istiyorsan bakımlı olacaksın, mesela sivilcen mi var ona bir çözüm uygulayacaksın, cildin soluk mu ona bir çözüm uygulayacaksın.

Arkadaş oturayım koltukta, 1 ayda 10 tane sevgili yapayım, sosyal hayatım olsun ama ben bir şey yapmayayım sonra depresyona gireyim kafasında. Kendi bir şey yapmadıkça ve karakterinde değişiklik yapmadıkça bu süreç devam edecek zaten. Olaya daha çok çözüm odaklı bakılmalı.

Bir sürü sevgilim olurdu derken? Şahsen benim bu konudan anladığım yanlızlık daha çok Prime dönemi biten erkek gibi geldi.

Herhangi bir flörtüm olurdu konuştuğum kız olurdu yani ve Prime dönemim daha 15 yaşında başlayıp 1 sene devam edip bitecekse ben bütün hayatımı bu yalnızlıkla nasıl geçireceğim :/

Arkadaş oturayım koltukta, 1 ayda 10 tane sevgili yapayım, sosyal hayatım olsun ama ben bir şey yapmayayım sonra depresyona gireyim kafasında. Kendi bir şey yapmadıkça ve karakterinde değişiklik yapmadıkça bu süreç devam edecek zaten. Olaya daha çok çözüm odaklı bakılmalı.
Bizim milletin geneli böyle. Valla benim yaş 20 oldu halen sevgilidir flörtdür yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı