Çözüldü 17 yaşında motor alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşındayım, yarın motoru almayı planlıyorum, ama noterde bir sıkıntı çıkar mı?

Çözüm
17 yaşındayım, yarın motoru almayı planlıyorum, ama noterde bir sıkıntı çıkar mı?
Annen veya baban ile gitmen gerek. Muvaffakatname imzalayacaklar. Sonrasında sen aracı üstüne alabilirsin. Kuzenin ile gittiğinde hiçbir işlem yapamazsın. Sıra bekler, vakit kaybeder, geri dönersiniz.

Yanında 18 yaşından büyük bir büyüğünle gidersen sıkıntı çıkmaz ama tek bir isteğim var: Lütfen motoru deli gibi değil de efendi gibi düzgün kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında bir 18 yaşından büyük bir büyüğünle gidersen sıkıntı çıkmaz ama tek bir isteğim var lütfen motoru deli gibi değil de efendi gibi düzgün kullan.

Arkadaşa katılıyorum. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

Yarın notere gidip kendi adına motoru alman mümkün değil. 18 yaşına kadar beklemen gerekir. Türkiye’de motor alımı için 18 yaş sınırı vardır ve noter işlemlerinde bu yaş şartı aranır.

Annen veya baban ile gitmen gerek. Muvaffakatname imzalayacaklar. Sonrasında sen aracı üstüne alabilirsin. Kuzenin ile gittiğinde hiçbir işlem yapamazsın. Sıra bekler, vakit kaybeder, geri dönersiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…