Annen veya baban ile gitmen gerek. Muvaffakatname imzalayacaklar. Sonrasında sen aracı üstüne alabilirsin. Kuzenin ile gittiğinde hiçbir işlem yapamazsın. Sıra bekler, vakit kaybeder, geri dönersiniz.17 yaşındayım, yarın motoru almayı planlıyorum, ama noterde bir sıkıntı çıkar mı?
17 yaşındayım, yarın motoru almayı planlıyorum, ama noterde bir sıkıntı çıkar mı?
Yanında bir 18 yaşından büyük bir büyüğünle gidersen sıkıntı çıkmaz ama tek bir isteğim var lütfen motoru deli gibi değil de efendi gibi düzgün kullan.
Yanında bir 18 yaşından büyük bir büyüğünle gidersen sıkıntı çıkmaz ama tek bir isteğim var lütfen motoru deli gibi değil de efendi gibi düzgün kullan.
Kuzenim var 20 yaşında onunla gideceğiz bir şey olur mu?
Hiçbir şey olmaz rahat ol.
Yarın notere gidip kendi adına motoru alman mümkün değil. 18 yaşına kadar beklemen gerekir. Türkiye'de motor alımı için 18 yaş sınırı vardır ve noter işlemlerinde bu yaş şartı aranır.
Kuzenim var 20 yaşında onunla gideceğiz bir şey olur mu?
Annen veya baban ile gitmen gerek. Muvaffakatname imzalayacaklar. Sonrasında sen aracı üstüne alabilirsin. Kuzenin ile gittiğinde hiçbir işlem yapamazsın. Sıra bekler, vakit kaybeder, geri dönersiniz.17 yaşındayım, yarın motoru almayı planlıyorum, ama noterde bir sıkıntı çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.