17 yaşında nasıl kripto para yatırımı yaparım?

Mr. Edri

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Sermayem 15-20K civarı ancak başta 100 lirayla kendimi pişirerek ilerlemeyi düşünüyorum, nereden yapabilirim? Bu işlemleri ayrıca dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?
Not: Ailenle yap demeyin, geçenlerde olur mu olmaz mı diye sormuştum olmaz dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini bence altin yaptirin. Altin deger hiçbir zaman kaybetmedi.

Ben al-sat yaparak elimdeki parayı arttırmak istiyorum.
Ailenden izinsiz bunu yapmanı önermem. Bütün şeyleriyle anlat Kripto Paraları. Kabul edeceklerdir.
Açıkçası şimdiye kadar bir sürü şeyi onlara anlatarak yapmayı denedim ama hayır diyorlar başka bir şey demiyorlar, ondan örneğin topladığım PC'i bile söyleyemedim.

100 TL ile başlaman en doğru karar. Ama tehlikeli bir piyasa.
Yaş meslesine gelince şimdilik analiz kitapları oku. 18 yaşına girince hesap açar güvenli bir şekilde yatırım yaparsın. Ama hayali olarak alıp satman bile fayda sağlayacaktır. :)

100 TL ile başlaman en doğru karar. Ama tehlikeli bir piyasa.
Yaş meselesine gelince şimdilik analiz kitapları oku. 18 yaşına girince hesap açar güvenli bir şekilde yatırım yaparsın. Ama hayali olarak alıp satman bile fayda sağlayacaktır. :)

Nereden yapabilirim dediğiniz hayali al-sat işlemini.

investing.com sitesine gir, hesap oluştur daha sonra portföy oluştur. Aldığın fiyat vs. gir ve aldın varsay.

Yavaş yavaş öğrenirsin. Ama zarar etmen olası.
Ve her hafta kâr-zarar işlemini sana mail olarak atıyor zaten investing.

Sermayem 15-20k civarı ancak başta 100 lirayla kendimi pişirerek ilerlemeyi düşünüyorum, nereden yapabilirim? Bu işlemleri ayrıca dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?
Not: Ailenle yap demeyin, geçenlerde olur mu olmaz mı diye sormuştum olmaz dediler.

100 dolar ile başlayın hocam bu sermeyada çok iyi airdropları yakalayıp harçlıklarınızıı çıkarırsınız daha dün ftx TR yeni airdrop başlattı 100 TL trx alım satımınında 100 TL hesabına geçiyor aileden herkese yaparsanız misal 4 kişi 18+ yaşında ise.

1656496712566.png

Sen 3 kişi davet edersin 100+(100x3)=400 yapar eğer bir çakallık yaparsan hepsinin hesabına gelen parayı da çekersin +300 yani 700 TL kazanmış olursun Max 1 saat içinde.

Demodan bahsediyor galiba bazı borsalara kayıt olunca demo yüzlerce dolar veriyordu ben demo işlerine hiç karışmadığım için bilmiyorum ama oradan sanki X kadar paran varmışta onla yatırım yapıyor musunuzcasına al sat işlerini öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Alım-satımdan para kazanabileceğinizi sanmıyorum. Yatırım yapmanız daha iyi olur. Öncelikle kripto paralarda ne aldığınızı bilmeniz gerekiyor, projesini okumadığınız aklınıza yatmayan şeylere paranızı yatırmayın, çünkü çok riskli bir piyasa bilmiyorsanız bir ponzi tokenine paranızı kaptırabilirsiniz. Yaşınız genç olduğu için daha çok risk alabilirsiniz tabii. Onun haricinde sepet yapmanızı öneririm, paranızın bir kısmıyla altın alın, başka bir kısmıyla fon alabilirsiniz, diğer bir kısmıyla hisse senedi, diğer bir kısmı ile de kripto paralara yatırım yapabilirsiniz. Yapmamanız gereken tek şey enflasyonu olan para birimlerinde durmamanız gerektiği, sadece mevduat faizinde tutabilirsiniz enflasyonun üzerindeyse tabii, onun bile belli riskleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı