17 yaşında nerede çalışılır?

Salazerj

Picopat
Merhaba yukarıda sorduğum gibi 1 yıl çalışıp para biriktirmek istiyorum nerelerde çalışabilirim? Alışveriş merkezlerinde çalışılır mı veya önereceğiniz yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım barda çalışmaya başlamıştı 10. sınıfta yani 15 yaşındayken falan. Çok da iyi kazanıyor şuan 12. sınıf seninle aynı yaşta.

Arkadaşım barda çalışmaya başlamıştı 10. sınıfta yani 15 yaşındayken falan. Çok da iyi kazanıyor şuan 12. sınıf seninle aynı yaşta.
Düzeltiyorum, bar & cafeydi çalıştığı yer..

Cafe ama aynı zamanda bar, gündüzleri insanlar içki içmek için gelmiyor yani akşam geliyorlar akşamları bar oluyor. Çalışma saatleri sıkıntılıydı ama gece 2-3 de falan çıkıyordu öğlen 1-2de geri başlıyordu.
Yok ya o yerler bana göre değil benim dediğim yani AVM içinde olur dışında olur giyim mağzası veya teknolojilik yerler satış danışmanı gibi eğer olmazsa 18 yaşıma kadar bekleyeceğim.

Yok ya o yerler bana göre değil benim dediğim yani AVM içinde olur dışında olur giyim mağzası veya teknolojilik yerler satış danışmanı gibi eğer olmazsa 18 yaşıma kadar bekleyeceğim.

AVM veya benzer resmi yerler 18 yaş altını alacağını düşünmüyorum, yemek salonlarında garsonluk yapabilirsin bu aileler için olan kısımda çalışırsın, klasik mahalle berberinde dükkanı temizleme havlu getirme işi veya bir mahalle telefoncusunun yanında çalışmak dışında çok seçenek yok zaten, ya sanayi, ya garsonluk ya da ast işleri yapan biri olacaksın.

AVM veya benzer resmi yerler 18 yaş atlını alacağını düşünmüyorum, yemek salonlarında garsonluk yapabilirsin bu aileler için olan kısımda çalışırsın, klasik mahalle berberinde dükkanı temizleme havlu getirme işi veya bir mahalle telefoncusunun yanında çalışmak dışında çok seçenek yok zaten, ya sanayi, ya garsonluk ya da ast işleri yapan biri olacaksın.
Evet doğru o zaman 18 yaşıma kadar bekleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı