170-180 TL SSD Tavsiyesi

• Konuyu başlatan tmwN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.761

Aralarında aşırı bir fark yok bildiğim kadarıyla. Fiyatlar da çok yakın göreceğiniz bir yerde olacaksa görünüşe göre karar verin bence.

Bütçeyi geçmişsiniz 1,35 TL. Belki o yüzdendir. 😀

Ahahahahah.

Kendinizi kandırmayın iyi bir SSD değil. O bütçeye daha iyileri var. SM2258XT kullanıyor. Berbat bir kontrolcü. Bu kontrolcüyü kullanan neredeyse tüm SSD'ler ısınıyor ve kronik sorunlu. Asla alınmaz.

1 yıldır kullanıyorum bana hiç sorun yaşatmadı UEFI kurulum ve SATA 3 ile 2 saniyede açılıyor bilgisayarım. Okuma yazma hızları da çok iyi. Isı değerleri 50 dereceyi geçmiyor ve hiçbir kronik sorunu görmedim. 30'dan fazla kez elektrik kesintisine mağruz kaldı sağlığı hala %100 Denemeden yorum yapmayın derim.

1 yıldır kullanıyorum bana hiç sorun yaşatmadı UEFI kurulum ve SATA 3 ile 2 saniyede açılıyor bilgisayarım. Okuma yazma hızları da çok iyi. Isı değerleri 50 dereceyi geçmiyor ve hiçbir kronik sorunu görmedim. 30'dan fazla kez elektrik kesintisine maruz kaldı sağlığı hala %100. Denemeden yorum yapmayın derim.
Denemeden yorum yapmayın? Deneme yapmaya gerek yok. Teknik bilgilerine bakınca kötü olduğu anlaşılabiliyor bu modellerin. Kötüye kötü demeyi öğrenin artık. SM2258XT çok sorun çıkartan, yavaş bir kontrolcü. Sen sorun yaşamadın diye başkası yaşamayacak diye bir şey yok. Bu modelin sorun çıkartma olasılığı çok daha yüksek diğer Patriot Burst, Apacer Panther gibi kendisinden çok daha kaliteli SSD'lere göre. Ha ayrıca misal 250 GB versiyonu ile aynı fiyatta krallar gibi Barracuda 120 var. HP S700 önermek saçmalıktan öteye gidemez daha kaliteli SSD'ler varken.

Denemeden yorum yapmayın? Deneme yapmaya gerek yok. Teknik bilgilerine bakınca kötü olduğu anlaşılabiliyor bu modellerin. Kötüye kötü demeyi öğrenin artık. SM2258XT çok sorun çıkartan, yavaş bir kontrolcü. Sen sorun yaşamadın diye başkası yaşamayacak diye bir şey yok. Bu modelin sorun çıkartma olasılığı çok daha yüksek diğer Patriot Burst, Apacer Panther gibi kendisinden çok daha kaliteli SSD'lere göre. Ha ayrıca misal 250 GB versiyonu ile aynı fiyatta krallar gibi Barracuda 120 var. HP S700 önermek saçmalıktan öteye gidemez daha kaliteli SSD'ler varken.

Kardeşim bak delirtme beni gayet güzel bir disk. Hiç de yavaş değil bana 1 kere bile sorun çıkartmadı. Bana çıkartmadıysa adama neden çıkartsın? Kanıtınız olmadan yorum yapmayın! İlla yapacağım diyorsan adres ver geleyim bir yüz yüze görüşelim değil mi?

Simdi de modele gore degil, markaya gore yorum yapiyorsunuz.

Ayni kafa, ayni mermer. Ugrasamacayagim.

Ben listedeki modeller üzerinden dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı