- Makaleler
- 1
@PossibleTurco hocama güvenin bence, SSD'ler konusunda üstüne yoktur. Ben mesela WD240 aldım ama pişman mıyım memnun muyum ona bile emin değilim.
Tamam guzel, aynen. Hatta o kadar guzel ki, gizli kalmali. Onerme kimseye, sadece biz bilelim. Allah muhafaza fiyati falan ucar simdi.Kardeşim bak delirtme beni gayet güzel bir disk.
Keko belgeseli, TGRT Belgesel sunar...İlla yapacağım diyorsan adres ver geleyim bir yüz yüze görüşelim değil mi?
Kardeşim bak delirtme beni gayet güzel bir disk. Hiçte yavaş değil bana 1 kere bile sorun çıkartmadı. Bana çıkartmadıysa adama neden çıkartsın? Kanıtınız olmadan yorum yapmayın! İlla yapacağım diyorsan adres ver geleyim bir yüz yüze görüşelim değil mi?
Ben listedeki modeller üzerinden dedim.
Bak bir daha diyorum sen sorun yaşamadıysan başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor! Üslubunuza da dikkat edin. Mahalle ağzıyla konuşmayın bana! Daha fazla konuşmayacağım. Göz ardı listeme girmiş bulunmaktasınız.Kardeşim bak delirtme beni gayet güzel bir disk. Hiç de yavaş değil bana 1 kere bile sorun çıkartmadı. Bana çıkartmadıysa adama neden çıkartsın? Kanıtınız olmadan yorum yapmayın! İlla yapacağım diyorsan adres ver geleyim bir yüz yüze görüşelim değil mi?
Yeni bir m3081 vakası geliyor sanırım.@PossibleTurco hocama güvenin bence, SSD'ler konusunda üstüne yoktur. Ben mesela WD240 aldım ama pişman mıyım memnun muyum ona bile emin değilim.
Bak bir daha diyorum sen sorun yaşamadıysan başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor! üslubunuza da dikkat edin. Mahalle ağzıyla konuşmayın bana! Daha fazla konuşmayacağım. Göz ardı listeme girmiş bulunmaktasınız.
Al biraz inceleme oku. Sonra gel yorum yap. Aynı fiyat bandına daha kaliteli bir SSD almak varken HP S700 alınmaz! Bunu bir daha söyleyeceğim, hep söyleyeceğim.Rehber: HP S700 SATA SSD
Ürün görseli; Kontrolcü: Silicon Motion SM2258XT. Giriş seviyesi, sorunlu SSD'ler ile anılan bir kontrolcü. HP kontrolcüyü özelleştirmiş mi bilmiyorum ama kontrolcü üzerinde Silicon Motion yerine HP logosu bulunuyor. Bellek: Micron, 32L TLC 2 adet NAND yongası bulunuyor. 32 katmanlı olması...www.technopat.net
Yeni bir M3081 vakası geliyor sanırım.![]()
WD Green diyorsanız alınmaması gereken sorunlu bir SSD. WD Blue 3D diyorsanız rahatlıkla önerebileceğiniz, sağlam bir SSD.Hocam sizce WD240 nasıl? SSD arayan birine önermeli miyim?
WD Green diyorsanız alınmaması gereken sorunlu bir SSD. WD Blue 3D diyorsanız rahatlıkla önerebileceğiniz, sağlam bir SSD.
Evet maalesef iyi bir model değil. SM2258XT var bu SSD'de. Bu kontrolcüyü biraz araştırınca ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Isınıyor feci şekilde bu kontrolcü. Bu kontrolcüye yazılan yazılımda kötü olunca berbat bir kontrolcüye dönüşüyor. Ayrıca birinci nesil Green'ler 2D NAND. Çok kötü yani. 2D NAND'da katman yok, verimlilik yok, hız yok daha say say bitmez. İkinci nesli 3D NAND ama ikinci nesli ülkemiz de pek satan yok. Ki ikinci nesli de kötü. Bu SSD'lerin TBW değerleri bile yazmıyor. Tercih edilmemeliler.WD Green 240.![]()
Hocam bundan sonra benimsinizEvet maalesef iyi bir model değil. SM2258XT var bu SSD'de. Bu kontrolcüyü biraz araştırınca ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Isınıyor feci şekilde bu kontrolcü. Bu kontrolcüye yazılan yazılımda kötü olunca berbat bir kontrolcüye dönüşüyor. Ayrıca birinci nesil Green'ler 2D NAND. Çok kötü yani. 2D NAND'da katman yok, verimlilik yok, hız yok daha say say bitmez. İkinci nesli 3D NAND ama ikinci nesli ülkemiz de pek satan yok. Ki ikinci nesli de kötü. Bu SSD'lerin TBW değerleri bile yazmıyor. Tercih edilmemeliler.
Hocam aslında ben de çok bilgili değildim ama @Rambo Okan Güler hocam sayesinde SSD'ler hakkında bilgilendim. Yani onun rehberlerini görene kadar gram bilgim yoktu. Etiketleyebilirsiniz bu arada rahatlıkla.Hocam bundan sonra benimsiniz.Depolama ile alakalı konu açtığımda veya tartışma olduğunda sizi etiketleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.