170 boyla motor almak sorun yaratır mı?

darknessdestan

Megapat
Daha fazla  
CBF150 kullandım ayağım tam şekilde yere değiyor CF moto 250 nk almayı düşünüyorum onlar biraz daha yüksek
Alsam sıkıntı yaşar mıyım cbf 750mm CF moto 780mm galiba. Bilgisi olan fikrini söylerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

1665351944557.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CBF150 kullandım ayağım tam şekilde yere değiyor CF moto 250 nk almayı düşünüyorum onlar biraz daha yüksek
Alsam sıkıntı yaşar mıyım cbf 750mm CF moto 780mm galiba. Bilgisi olan fikrini söylerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1540221
Honda, Yamaha gibi uzak doğu kökenli motosiklet markaları en güçlü motosikletlerini bile 160 boyunda olanların rahatça kullanabilmesi için üretiyor. Yüksekliğine değil de dur kalk yaptığında taşıyabilecek misin ona bak.

Honda, Yamaha gibi uzak doğu kökenli motosiklet markaları en güçlü motosikletlerini bile 160 boyunda olanların rahatça kullanabilmesi için üretiyor. Yüksekliğine değil de dur kalk yaptığında taşıyabilecek misin ona bak.
Taşımakta sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ağır sanayide çalışıyorum 😅
Cbf yaklaşık 150kg vardır galiba onda hiç sıkıntı çekmedim.

Dostum bende NK250 düşüyordum yeni Honda CB250R'ı inceledikten sonra NK250'den vazgeçtim özellikle boy açısından çok daha güzel duruyor.

Ben ilk motorsiklet kullandığımda 14 yaşındaydım daha kısaydım o zamanlar ve motor eski bir rus motoruydu yan yatınca kaldıramıyordum , binmek için kaldırımın kenarına gidiyordum inerken yine kaldırım arıyordum :)
sofuoğlunun oğlu zaynın videolarını izle boyun ne kadar önemsiz olduğunu anlarsın :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı