Kısa boyla motor sürürür mü?

Ağır iş motorlarda sorun çekersin. Trafikte durunca ayağın yere değmez devrilirsin yani.
Hangi tip motor süreceğinize bağlı olarak değişir cup tarzı scooter gibi motorlar sürebilirsiniz ancak naked ve racing tıp motorlar için tek ayağınız ile durabilirsiniz. Hareket ettikten sonra bir sıkıntı yaratmaz.
Chopper sürwcwm
Boyunuzun yeteceği motorlar tercih ederseniz bir problem olmaz.
Ağır iş motorlarda sorun çekersin. Trafikte durunca ayağın yere değmez devrilirsin yani.
Sürebilirsiniz ama normal süspansiyonla süremezsiniz. Alçaltılmış olması gerekir. Her serviste de bu işlem yapılmaz. Kaliteli motorlar sürmeniz gerek güvenilir olması için. Ayrıca önemli olan boy değil, bacak boyudur.
Boyunuzun yeteceği motorlar tercih ederseniz bir problem olmaz.
Chopper süreceğim.

Hocam yanlış anlamassanız sevinirim boyunuz 5 cm uzasa bile ancak scooter tarzı motor sürebilirsiniz diye düşünüyorum.
Chopper sürerim gibime geliyor.

Hocam onların direksiyonu daha havada koltuk daha aşağıda yere rahat bir şekilde bassanızda direksiyon hakimiyetiniz zor olacaktır bana kalırsa Honda Dior, PCX gibi motorlar sizin için daha rahat olacaktır.

Babam chopper istiyor, ikimiz süreceğiz büyük ihtimalle. Um Renegade freedom 125 alırız sanırım.

Sürebilirsiniz ama normal süspansiyonla süremezsiniz. Alçaltılmış olması gerekir. Her serviste de bu işlem yapılmaz. Kaliteli motorlar sürmeniz gerek güvenilir olması için. Ayrıca önemli olan boy değil, bacak boyudur.

Chopper tarzı motorlar genelde kısa oluyor, onları süremez miyim sizce? Örnek olarak um.

Hocam almadan önce bir motosikletcide deneme yapabilirsiniz en uygun olanını onlar size söyleyecektir diye düşünüyorum.

Doğru diyorsunuz, direkt 125 başlamam büyük ihtimalle zaten. 50 ya da 75 ile başlarım sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı