170 TL 20 cm Gaming mouse önerisi

itsuhud

Centipat
Merhaba!
Elimin boyutu 20 cm ve palm şeklinde mouse tutuşum var. 170 TL bandında hangi mouse almamı önerirsiniz? Makro tuş vs kullanmıyorum zorunlu bir kriter değil yani olsa da olmasa da fark etmez. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba!
Elimin boyutu 20 cm ve palm şeklinde mouse tutuşum var. 170 TL bandında hangi mouse almamı önerirsiniz? Makro tuş vs kullanmıyorum zorunlu bir kriter değil yani olsa da olmasa da fark etmez. Teşekkürler şimdiden.
Olsa da olmasa da farketmez ise Asus TUF M3, MSI GM10 önerebilirim.

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Konu onaylanmakta bayağı geciktiği için ben mouse almış bulundum. Aşağıya linkini ekleyeceğim. Eli büyük arkadaşlara alt-orta aralıkta bir seçenek olması adına bakmalarını tavsiye ederim. Ürünü ben beğendim. Gayet estetik ve ihtiyaçlarımı karşıladı diyebilirim. Uzun kullanımda birkaç ay sonra tekrar görüşmek üzere :)
Redragon M607 Griffin Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Konu onaylanmakta bayağı geciktiği için ben mouse almış bulundum. Aşağıya linkini ekleyeceğim. Eli büyük arkadaşlara alt-orta aralıkta bir seçenek olması adına bakmalarını tavsiye ederim. Ürünü ben beğendim. Gayet estetik ve ihtiyaçlarımı karşıladı diyebilirim. Uzun kullanımda birkaç ay sonra tekrar görüşmek üzere :)
Redragon M607 Griffin Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kalitesini bilmiyorum fakat güzel görünüyor hayırlı olsun.
Elinize ulaştığında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Tabii ki. Hava karardıktan sonra, fotoğrafların daha iyi çıkması için, detaylı incelemesini kutusuyla birlikte yeni bir konu olarak açayım. Özel mesajdan size de iletirim.
Hocam pardon konuyu hortlatıyorum ancak deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Şuan ben de almayı düşünüyorum da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı