1700-2500 TL LG Televizyon Önerisi

burakarar

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
image.jpg
image.jpg

Bütçe 1700-2500.
Arkadaşlar bir televizyon almayı düşünüyoruz. Ama fazla bir bilgiye sahip değilim. Internette araştırmalarım sonucu aşağıda vereceğim bilgilere ulaştım. Sizlerde önerilerinizi veya incelemelerinizi paylaşırsanız çok güzel olur. LG veya Samsung konusunda kararsızım ama LG öncelikli diyebilirim. 42-47 inç arasında olmalı, yüksek Hz olursa iyi oluyormuş. Wifi olursa daha iyi olur tabii ki. UHD ve LED bütçeme daha uygun görünüyor.

Arkadaşlar gidip televizyonları gördüm. Pendik Vatan Neomarin Yıldıray Bey fazlasıyla yardımcı oldu. Son olarak şu televizyonda karar kıldım ama en küçük indirime girdiğinde alacağım.

LG 43UF7787 43'' (103 CM) 4K UHD WEBOS SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar


@Firestorm.x92 , @Asım Demir nacizane bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şu an sosyal kuralını ihlal ediyorum affola.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu döneme kadar 2500 TL altı LG televizyon önermiyordum. Geçen haftalarda LG 43UF7787 aldık bir tanıdığıma ve gayet iyi bir televizyon. Hz değerinin gerçek olup olmadığı hakkında bilgim yok, denemelerde bir sorun göremedim.
 
Çok teşekkür ederim. Önemli değil hocam. LG 49 inç ve benim beğendiğim 43 inç arasında tercihimi yapacağım sanırsam. Önümüzdeki haftayı bekliyorum. İnşallah kısmet olursa incelemelerimi en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı