Bunu oyunun kendisini sevmediğiniz için mi söylüyorsunuz? Yoksa hiçbir oyuna 1000 TL verilmez.RDR 2'ye 1000 TL verenin aklından şüphe ederim.
Bunu oyunun kendisini sevmediğiniz için mi söylüyorsunuz? Yoksa hiçbir oyuna 1000 TL verilmez.RDR 2'ye 1000 TL verenin aklından şüphe ederim.
Yakında ona da zam gelir.Oyun Epic Games'de 300 TL zaten ne alaka.
300 TL.
RDR 2 hariç tabii ki de çok fazla ama RDR 2 sonuna kadar hak ediyor bence.Hocam bence bir oyun için o kadar para çok fazla.
Biliyorum hepsini harcamam zaten, 200 300 TL lik birşey böyle.Dolar'ı bekletin ilerde artınca paranız katlanır.
Bir şeyim eksik değil, hobi olacak birşey belki bilmiyorum. Takılabileceğim birşey.Neleri seversiniz, neyinizin eksik olduğunu düşünüyorsunuz?
Oyun alın ama RDR2 alıcaksanız Epic Games'den alın.Biliyorum hepsini harcamam zaten, 200 300 TL lik birşey böyle.
Pek sosyal değilim, bilgisayar ile vakit geçiriyorum ama yükseltmeye ihtiyacım yok.Parayı ne uğurda harcamak istediğinizi söyleyebilirseniz ona göre fikir belirtelim. Neyden hoşlanırsınız, hobileriniz neler, bilgisayarla vakit geçiriyor musunuz veyahut sosyal bir insan mısınız ?
Var hocam oynadım herşeyi.Oyun alın ama RDR2 alıcaksanız Epic Games'den alın.
Bence de. Epic Games'e de zam gelmeden alın derim.Oyun alın ama RDR2 alıcaksanız Epic Games'den alın.
Dediğim gibi hobi gibi birşey almak istiyorum. Eğlenceli birşey almak istiyorum.Eğer bir şeye ihtiyacın yoksa biriktirmeni öneririm. Benimde kenarda o kadar param var. Normalde harcamak yerine biriktirdim ama kulaklık ihtiyacımdan dolayı harcıyacağım.
konuya uygun mesaj atın lütfen.Harcamayın hocam yazı bekleyin elbet zaman geçirecek bir şey bulursunuz doları da bozdurmayın Türk lirasına karşı kendini korusun en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.