1700 TL İphone 6S Önerisi

Hocam valla tanığıdım yok bende ios denemek istiyorum kullanmak istiyorum fakat batarya ömrü vs. var bende kararsız kaldım sizce hangi telefonu alabilirim.
Ben 2017'de iPhone 6 almıştım. Son zamanlarını yaşıyordu artık bitti. Uygulama yüklerken bile güncel sürümleri yüklenmiyordu. iOS 15 iPhone 6S için büyük ihtimal son sürüm olacak. Benim telefonda ısınma sorunları başlamıştı 12 ile. iPhone 6S'in de iOS 15 ile zorlanma ve ısınmaya başlama olasılığı yüksek. 1-2 yıl daha belki uygulamalar güncellenir sonra o da ömrünü yitirir. Şu an iPod Touch gibi kullanıyorum. İlla iPhone istiyorum diyorsan en az iPhone 8 bak derim.
 
Valla hocam dedikleriniz doğru İOS'un zaten eski ömrü bitti telefon öneriniz var mı?
 
Valla hocam dedikleriniz doğru İOS'un zaten eski ömrü bitti telefon öneriniz var mı?
iOS istiyorsan en düşük iPhone 8 almanı öneririm. İşletim sistemi önemli değil diyorsan bütçe belirtip konu açman daha iyi olur.
 
iOS istiyorsan en düşük iPhone 8 almanı öneririm. İşletim sistemi önemli değil diyorsan bütçe belirtip konu açman daha iyi olur.
Hocam selamlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın iphone 6S'ın videolarını izledim arayüz uygulamaları vs. eğer pilini değiştirirsem ne kadar gider veya 2-3 yıl kullanır mıyım bana alınır gibi geldi sizin yorumunuzu görmek istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
 
2 yıl falan kullanılır ama inan para verip alınacak bir güncellikte değil artık. İzlediğin videolarda iOS 14 mü yüklüydü?
Bu arada orijinal pil için de en az 400-500 TL vermen gerekir, Apple Store iPhone 6 pili için 400 TL demişti, yaptığın harcama yaklaşık 2.200 TL olacak bu sefer.
 

14.3 diye hatırlıyorum veya aldığım telefonda orijinal pil vardır değiştirmeme gerek yoktur umarım.

Bu arada telefonu almadım yanlışlık olmasın.

Hocam sıfır iPhone 6S buldum bir bakın isterseniz. iPhone 6s Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Teşhir ürünü ve ID yok diyor. ID dediği parmak izi kilidi olabilir. Touch ID demediği için emin olamadım o konuda.

Son model almadıkça IPhone'nun bir olayı yok gerçekten. İmkanın varsa son model alırsın 5-6 yıl kullanırsın. Amerika gibi 1000 dolar civarında olsa 2 modelde bir yenilersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkür ederim andorid bir telefon alıcağım büyük ihtimalle.
 
Bütçe 2 bine çıkarda kolaylıkla iPhone 7 bulursunuz ve 6S’den daha iyi olacaktır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…