1700 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1700
Hocam haklısınız fakat bunların fiyatları gerçekten çok yüksek daha uygun bütçeli gerçekten sağlam bir mouse yok mu normalde marka takıntım var özellikle Razer açısından ama kaliteli olsun Razer olmasın fark etmez bana önemli olan gerçekten elimin rahat edebileceği bir mouse olması fiyatının uygun ve kablosuz bir mouse olması önerebilecekleriniz nelerdir? Acaba. Razer DeathAdder Essential kullanıyorum şu anda palm grip faresi fakat claw olarak kullanıyorum bu duruma çok alıştım ondan sıkıntı çekmiyorum.

Bu fiyat aralığında kablosuz alabileceğiniz "sıfır" olarak aşırı kaliteli diyebileceğimiz ve sizi kesin üzmez diyebileceğim maalesef bir mouse yok. Benim en sevdiğim ve piyasadaki çoğu farenin atası olan mouse Lamzu Atlantis'tir. Sıfıra alamazsınız fakat 2. el belki bulabilirseniz bunu öneriyorum. Ninjutso Katana Superlight bu Mouse'ta kaliteli. Bunlar tabii ki 2. el olarak söylüyorum size sıfır fiyatları pahalı. Şu fareyi da çoğu kişi öneriyor bir göz atın isterseniz https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kab...&keywords=m800+pro&qid=1733482561&sr=8-1&th=1

Bu fiyat aralığında kablosuz alabileceğiniz "sıfır" olarak aşırı kaliteli diyebileceğimiz ve sizi kesin üzmez diyebileceğim maalesef bir mouse yok. Benim en sevdiğim ve piyasadaki çoğu farenin atası olan mouse Lamzu Atlantis'tir. Sıfıra alamazsınız fakat 2. el belki bulabilirseniz bunu öneriyorum. Ninjutso Katana Superlight bu Mouse'ta kaliteli. Bunlar tabii ki 2. el olarak söylüyorum size sıfır fiyatları pahalı. Şu fareyi da çoğu kişi öneriyor bir göz atın isterseniz https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y/ref=sr_1_1?adgrpid=157948692939&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SSrNENvY8rhPHNMyfe7L4CF5nZpAeXkIBwYAJyWO1-DoX4juWpYtVUr8v0vfWxPHa5QNHwNTkjYnnmgGv_zg-arqU0esStovlF4CWOW666D4UeXT2Z_5Gs7inanrTubneFSUJVXcAwaumEvrNvKP_--QWo5H5CkXv9OlLQ5Xers.qmnAGicruIKiHRHz0EnMF7vvX95rFzUZkKNP_LFZ19U&dib_tag=se&hvadid=687762879790&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=10388579559067147847&hvtargid=kwd-619775827092&hydadcr=695_2602381&keywords=m800+pro&qid=1733482561&sr=8-1&th=1

M800'ü zamanında bana çok önermişlerdi fakat çok kararsız kaldığım bir mouse sensör olarak zaten bu fiyat bandında çoğu mouse bu sensörü kullanıyor. R1 var bir de o nasıldır hiç bilmiyorum. Mouse olayı gerçekten çok pahalı ve bence bir fareye Max 2000 verilmesi gerekiyor ne de olsa ben bir oyunda gerçekten profesyonel değilsem o mouseninde klavyeninde istediği kadar pahalı olmasının anlamı yok pahalı mouse beni rank atlattıramaz sonuçta :D. Verdiğiniz öneriler için teşekkürler hocam biraz daha araştırıp indirim bekleyeceğim şu anki rankım Unreal daha üstünüde göremem sanırım (turnuva vesaire). Bazen çok iyi indirimler yapılıyor Razer gibi markalarda falan onları bekleyeceğim.
Hocam daha şimdi gördüm normal piyasası 2000 TL bu farenin önerir misiniz?

Son düzenleme:
M800'ü zamanında bana çok önermişlerdi fakat çok kararsız kaldığım bir mouse sensör olarak zaten bu fiyat bandında çoğu mouse bu sensörü kullanıyor. R1 var bir de o nasıldır hiç bilmiyorum. Mouse olayı gerçekten çok pahalı ve bence bir fareye Max 2000 verilmesi gerekiyor ne de olsa ben bir oyunda gerçekten profesyonel değilsem o mouseninde klavyeninde istediği kadar pahalı olmasının anlamı yok pahalı mouse beni rank atlattıramaz sonuçta :D. Verdiğiniz öneriler için teşekkürler hocam biraz daha araştırıp indirim bekleyeceğim şu anki rankım Unreal daha üstünüde göremem sanırım (turnuva vesaire). Bazen çok iyi indirimler yapılıyor Razer gibi markalarda falan onları bekleyeceğim.
Hocam daha şimdi gördüm normal piyasası 2000 TL bu farenin önerir misiniz?

Büyük eller için çok güzel Fare'dir

Ben bu fareyi kullanmadım fakat CS'de kullanan arkadaşım güzel olduğunu söylüyordu, biraz büyük sadece.

Büyük eller için çok güzel Fare'dir.

Ben bu fareyi kullanmadım fakat CS'de kullanan arkadaşım güzel olduğunu söylüyordu, biraz büyük sadece.

Ellerimin büyük olduğunu düşünüyorum yani şöyle diyeyim G300s kullanmıştım bayağı bir süre zamanında ve gerçekten elim tam etrafını dönüyordu :D. Razer DeathAdder'de de azıcık daha zorlasam parmaklarım taşar gibime gelir alınır mı? Gerçekten iyi bir mouse mi polling rate durumu nedir pilli diyorlar bir de ne dersiniz?

Ellerimin büyük olduğunu düşünüyorum yani şöyle diyeyim G300s kullanmıştım bayağı bir süre zamanında ve gerçekten elim tam etrafını dönüyordu :D. Razer DeathAdder'de de azıcık daha zorlasam parmaklarım taşar gibime gelir alınır mı? Gerçekten iyi bir mouse mi polling rate durumu nedir pilli diyorlar bir de ne dersiniz?

Hocam aslında pilli olması sizin için iyi bir şey sürekli şarj et şarjdan çıkar derdi olmaz pil takar kullanırsınız ama ağır bir mouse onu söyleyeyim yani mongraal G402 kullanıyor mesela shape olarak benziyorlar zaten ikisi de büyük ve ağır belki beğenirsiniz. İncelemelerine bakın YouTube'tan isterseniz sensörü falan güzel polling rate 1000Hz

Hocam aslında pilli olması sizin için iyi bir şey sürekli şarj et şarjdan çıkar derdi olmaz pil takar kullanırsınız ama ağır bir mouse onu söyleyeyim yani mongraal G402 kullanıyor mesela shape olarak benziyorlar zaten ikisi de büyük ve ağır belki beğenirsiniz. İncelemelerine bakın YouTube'tan isterseniz sensörü falan güzel polling rate 1000Hz.

Teşekkürler hocam inceleyeceğim.

Merhaba öncelikle 1700TL civarlarında en fazla 1800TL olacak şekilde kablosuz bir mouse arıyorum. Polling rate sensör falan onlardan pek anlamadığım için konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim. Eğer yardımcı olacaksa monitörüm 144Hz.

Darmoshark M3S Pro düşünüyordum bende 1800'dü 2100 olmuş Wraith de ama yine de alacağım 2 yıl garantili ve Türk satıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı