1700 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1700

Khan24

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2018
Mesajlar
97
Wireless 7.1 oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Çok hızlı piyasa değişiyor. Type-C dongle olması tercihim ancak olmasa da olur. Kadife ped istiyorum veya daha sonradan değiştirebileceğim bir model. Corsair Void Elite önerisi alıyorum çoğu kişiden ama kullanmadan öneriyorlar sırf marka diye. İnternetten araştırdım çok yumuşak kaldığını söylüyorlar yani kafada durmuyormuş kolay düşüyormuş kafadan. Bu doğru mu? Başka marka model bildiğiniz bütçeme uyan bir ürün biliyor musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim Void Elite'in kablolu modelini kullanıyorum, ses kalitesi gerçekten çok güzel fakat müziklerde biraz üzebilir fakat oyunlarda çok tatmin ediyor. Kafada durmama gibi bir olay yaşamadım, çok rahat bir şekilde kafaya oturuyor.
 
İkinci el 20 ay garantili, kutu icerigi full hicbir problemi olmayan Razer Blackshark V2 Pro Wireless buldum. Satici ile anlaştım sizce bu kulaklık alınır mı?
 
İkinci el 20 ay garantili, kutu icerigi full hicbir problemi olmayan Razer Blackshark V2 Pro Wireless buldum. Satici ile anlaştım sizce bu kulaklık alınır mı?
İkinci el kulaklık almak hijyen açısından pek iç açıcı gelmiyor. Corsair Void Elite Wireless çok iyi modeldir bu arada, müzik performansı herkesi tatmin edecek kadar olmasa da ergonomisi ve çevresel ses desteği çok kullanışlı. Ben 2015 modelini kullanıyorum, Elite olmayan. Sadece pilinde sorun çıktı, onu da Eminönü'nden 15 TL'ye aldığım pil ile değiştirdiğimde canavar gibi çalışmaya başladı tekrardan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı