1700 TL'ye Aula F87 Pro alınır mı?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, şu an kullandığım klavye dandik bir mekanik klavye ancak yine de memnunum, arada sırada çift tuş basma veya sadece 3 harfinde bazen basmama gibi bir sorun barındırıyor. Eminim ki bu sorun ilerleyen zamanlarda artacaktır, bu yüzden Aula F87 Pro alınır mı? Veya 2000 TL bandında başka önerebileceğiniz bir şey var mı? FPS oyunu olarak sadece CS oynuyorum, onun yanı sıra çoğunlukla simülasyon ve hikaye oyunlarıyla vakit geçiriyorum.

Merhaba dostlar, şu an kullandığım klavye dandik bir mekanik klavye ancak yine de memnunum, arada sırada çift tuş basma veya sadece 3 harfinde bazen basmama gibi bir sorun barındırıyor. Eminim ki bu sorun ilerleyen zamanlarda artacaktır, bu yüzden Aula F87 Pro alınır mı? Veya 2000 TL bandında başka önerebileceğiniz bir şey var mı? FPS oyunu olarak sadece CS oynuyorum, onun yanı sıra çoğunlukla simülasyon ve hikaye oyunlarıyla vakit geçiriyorum.

Alınır, sesi çok hoş bataryası uzun süre götürüyor.

E-Yooso Z11 kullanıyorum 1 yıla yakın bir süredir sesi hoşuma gitmiyor pek değiştire bileceğim fiyatını hak eden switch de bulamadım bir türlü, Switchleri çok sesli değilse bu klavyeyi almayı düşünüyorum bende.

E-Yooso Z11 kullanıyorum 1 yıla yakın bir süredir sesi hoşuma gitmiyor pek değiştire bileceğim fiyatını hak eden switch de bulamadım bir türlü, switchleri çok sesli değilse bu klavyeyi almayı düşünüyorum bende.

Tok sesi var, mavi switchler gibi yüksek ses çıkmaz. Ama sessiz de değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı