ekran kartından ziyade ramler sıkıntı çıkarmaz mı hocam günümüz gelişmiş oyunlarda 1600 mhz sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum ayrıca yorumlardaki gibi amd ekran kartını tavsiye etmem aynı cahilliği ben de yapmış birisi olarak söylüyorum(i7 işlemci için yanlış anlaşılmasın)1660 ti veya 1060 almanı şiddetle tavsiye ederim
Darboğaz sadece BF5 ve AC Odyssey (Med-High için geçerli) gibi oyunlarda olabilir, onun haricinde zannetmiyorum. En mantıklısı hafta sonuna kadar beklemeniz, GTX 1660 değecek bir kart kendi fikrime göre.
Ti olmayan model yok, Vatan'ın %18 kdv indirimine denk getirebilirsen istediğin fiyatlardan bulabilirsin. Darboğazı kafana takma, canavar gibi oyun oynarsın yine.
Ti olmayan model yok, Vatan'ın %18 kdv indirimine denk getirebilirsen istediğin fiyatlardan bulabilirsin. Darboğazı kafana takma, canavar gibi oyun oynarsın yine.
Bir arkadasimda rx 590 special edition var 11 ocak 2019 da hepsiburadadan alinma
1400 e bana bırakacak ne diyorsunuz bana uygun geliyor tasaruf etmis olurum